onsdag 28. november 2012

Ris og ros....

Hei.

Vi har supre medhjelpere på kontoret. Til tross for at vi udugelige leger ikke klarer å vaske etter oss på pauserommet, ikke klarer å rydde etter oss på akuttrommet, ikke klarer å sette på kaffetrakteren, ikke husker å ta med egen mat men stadig stjeler deres og i allefall ikke husker de rette takstene så er de stadig like blide og hjelpsomme...

Men ovennevnte små skår i hverdagsgleden irriterer jo og det har i lengre tid vært forsøkt en praksis med smekk på fingre, påpekning av feil, sinte blikk, trusler om ikkegodkjent turnus og kraftig kremting.. Dette har igjen ført til at den ene (etter tips fra henne selv bare så det er sagt) nesten er blitt omdøpt til Arghild i stedet for Ragnhild som hun egentlig heter.

Men nå er strategien endret. Om det er julefreden som har senket seg i hjertet, eller mer en utspekulert strategisk planlegging som ligger bak vites ikke... Rundt omkring i skuffer og skap, et nytt sted hver dag har Arghild, altså Ragnhild gjemt en pose med rosa og hvite skummnisser! God oppførsel belønnes med en skumnisse fra hennes rikholdige lager. Skumnisser trekkes inn ved hyppige overtredelser. Leger er enkle sjeler, vi er ikke så kompliserte. Dette forstår vi. Belønningsystem virker. Vi setter takster selv, vi lærer oss å sette på kaffetrakteren (vel jeg har ikke strukket meg så langt, men mulig jeg gjør det om det vanker sjokoladenisser nærmere jul). Så herved er det bevist... ros fører mye lengre enn ris...

Dette bringer meg over til dagens egentlige tema. Jeg har lenge undret meg over hva folk får seg til å ringe til avisen og klage over i åpen linje. Her tidligere i høst sto det å lese:

Det er så grusomt irriterende med folk som kjører rundt i gule biler. Det finnes diagnoser for slikt!

Hvis du klarer å irritere deg så mye over at folk faktisk velger å kjøpe seg en gul bil så er det mulig at det er på tide å få seg en hobby.

Så har du den evinnelige diskusjonen om salt på veiene. Jepp, det er helt idiotisk, men når det for tolvte dagen er sju innlegg der det fortelles at nå var de jammen ute og saltet IGJEN... Kommer det som en overraskelse? Det snør, det saltes, det regner, det saltes, det meldes kulde, det saltes! Ferdig.

Hunder bæsjer. Tydeligvis bæsjer hunder i Bodø ekstra mye og hundeeiere i Bodø plukker ikke opp bæsjen etterpå. Ikke ifølge alle som forteller om det i åpen linje..

Hester bæsjer også. Særlig i lysløypa og rundt et eller annet vann i Bodø. Det må man jo bare ringe til avisen og fortelle.

Det man bør ringe avisen om er at avisen ikke kommer. Men det finnes serviceavdeling for slikt, tror neppe det hjelper å ringe åpen linje..

Halloween er en forferdelig sak. Tenk unger kommer på døra for å tigge! Ikke bryr de seg om at det er midt i middagshvilen heller. Og etter at man har bedt ungene dra et visst sted så var ungene så uforskammede at de ble sure!

Veilysene virker ikke. Kommunen sjekker nok daglig åpen linje for å se hvor de den dagen bør dra for å bytte lyspære!

Brøytebilene brukte hele 14,5 timer på å brøyte akkurat min vei under vinterens største snøfall. I tillegg er det dårlig strødd.. Kommunen sjekker sannsynligvis også dette i åpen linje gjennom vinteren.

Butikkene holder åpent på søndag i advent, butikkene er for fulle alle dagene i advent, butikkene stengte klokka 23 lillejulaften og det endte med at julegaven måtte kjøpes på Esso!

Rema på tverlandet har til stadighet varer som er gått ut på dato! Betjeningen på Cubus i glasshuset burde gå på smilekurs!

Det finnes ikke en bilist i Bodø som vet hvordan man forholder seg til filskifte, rundkjøringer eller blinklys. Alle kjører som idioter!

Du som kom fra høyre i krysset i går kveld klokka elleve førtito. Du er observert og hvis du ikke ringer meg så anmelder jeg deg... Jeg tviler vel på at vedkommende ringer... Og hvis du vet hvem det er så kan du vel ringe vedkommende selv.

Da vil jeg si at dagens åpen linje var serdeles hyggelig og trivelig lesning. Her er noen som har samme mening og som mener at det er alt for mye syting! Og for oss enkle sjeler så virker jo dette enda bedre enn skumnisser!!


44 kommentarer:

  1. For noen mennesker må det være en spesiell skrivekløe eller diagnose m.m. Absolutt alt kan en klage over i avisa, kanskje tenker de at de skal få fredspris eller noe annet fint? Har selv forundret meg over dette, noen ganger er det kvalmt. Derfor ekstra hyggelig med oppmuntring i avisen til dere, det har dere sannelig fortjent! Så det selv og tenkte:Det var på tide!! God helg til deg og dine!

    SvarSlett
  2. Takk, takk, håper du også får en fin helg. Ja man kan lure på hva de har å fylle livet sitt med de som lager disse innleggene...

    SvarSlett
  3. Er du flink til å kritisere må du være like flink til å rose - alt med måtehold og variasjon. Dessverre har vi det så godt at vi forventer 100% hele tiden, alt under er kritikkverdig...
    Jeg tror på positiv forsterkning, det fungerer best hos oss. Det vil ikke si at jeg ikke kan komme med kritikk når det er på sin plass, men det gjør jeg ikke i åpen linje;)

    SvarSlett
  4. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
    Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
    Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
    Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    SvarSlett
  5. DR ISIKOLO er rett og slett den beste stavebeslaget og hjelperen. Jeg heter Loreta Emilio, av respekt for deg og dine trolldom må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært i andre stavekontroller uten å se noe resultat. Jeg ville bare ønske at jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre stavekastere for å få hjelp, men intet resultat før vennen min introduserte meg for Dr Isikolo. Trolldomene hans virket underverker, og mannen min er tilbake med full kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster og sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig flabøst og sjokkert når mannen min knelte ned og ba om tilgivelse og for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler ord og gleder meg, du er en Gud som er sendt til meg og hele familien. Og nå er jeg en glad kvinne nok en gang.Takk så mye Dr. IsikoloTil alle som leter etter en virkelig stavebeslag, bør du kontakte DR ISIKOLO på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  6. DR ISIKOLO den beste stavebesetningen online gjenoppretter mitt ødelagte forhold, og jeg anbefaler DR ISIKOLO til alle som trenger hjelp.
    Mannen min forlot meg for en annen kvinne for 3 måneder siden, og siden den gang har livet mitt blitt fylt av smerte og sorg og hjertebrudd fordi han var min første kjærlighet som jeg har tilbrakt hele livet med. En venn av meg fortalte at han så noen vitnesbyrd om en stavebesetning kalt DR ISIKOLO om at han kan få tilbake kjæresten i løpet av noen få dager, jeg lo det og sa at jeg ikke er interessert, men på grunn av kjærligheten min venn hadde til meg, hun konsulterte den store presten på mine vegne og til min største overraskelse etter to dager som mannen min ringte meg for aller første gang etter tre måneder at han mangler meg og at han er så lei for alt han fikk meg til å gå gjennom. Han kom tilbake til meg og nå er vi glade sammen. Jeg kan fremdeles ikke tro det, for det er utrolig utrolig. Takk DR ISIKOLO for at jeg fikk tilbake kjæresten min og også til min vakre venn som gikk inn på vegne av meg, for alle som kan trenge hjelp fra denne store presten her er e-postadressen: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på 2348133261196.

    SvarSlett
  7. I dag er jeg så glad på grunn av det DR ISIKOLO har gjort med livet mitt. trylleformelen hans er så stor og rask, jeg har aldri sett en hjelpsom mann som han, han løste problemet mitt som jeg ikke forventet, jeg kom over ham på ansiktsbok folk snakket om hans flotte stavearbeid, jeg samlet hans kontakt og kontaktet ham svarte han umiddelbart og spurte om problemet mitt. Jeg forklarer ham med tårer. Han fortalte meg at jeg kontaktet ham. Jeg skulle ikke være bekymret for at mannen min kommer tilbake til meg så langt jeg fremdeles elsker ham, jeg var forbløffet. Umiddelbart spør jeg hva skal jeg gjøre for å få mannen min tilbake, han ga meg instruksjoner og ber om navnet og bildet som jeg umiddelbart følger og følger, han lover meg to dager, mannen min vil ringe meg til å tro om sitt arbeid, ærlig talt min mannen ringte, men jeg savner samtalene hans, jeg var så glad. Han lover meg at mannen min kommer hjem innen 48 timer, og jeg burde åpne min ildsted og jobbe med ham som jeg gjorde. I dag er familien min tilbake igjen ved hjelp av DR ISIKOLO, har hentet mannen min tilbake etter at han forlot meg for en annen kvinne i en annen tilstand, du vet hvordan det føles når du mister din elskede mann for en annen kvinne, du gjør noe for å få ham tilbake. i dag lover jeg å dele og fortelle verden om hans flotte arbeid fordi jeg er så glad i dag. Kontakt ham hvis du trenger hans hjelp også, ignorere hvis du ikke gjør det. Takk DR ISIKOLO ,, "KONTAKT Via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  8. Jeg har nettopp fått min eksmann tilbake ved hjelp av DR ISIKOLO kjærlighetsstaver Eksperter. Mannen min forlot meg for en annen kvinne. Dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med den andre babyen vår. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innen rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham så sterkt tilbake på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg ba ham om alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt for venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en stavekontroll som kunne hjelpe meg med å trylleformulere for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det. Jeg sendte en beskjed til stavekontrollen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem, og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet magi og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på samtalen, og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd. Han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så høyt. Jeg var så glad og gikk til ham at det var slik vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. takk til DR ISIKOLO. hvis du er her og din elsker elsker deg, eller mannen din flyttet til en annen kvinne, ikke gråter lenger, kontakt DR ISIKOLO for å få hjelp nå .. Her er hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller Whatsapp ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetemple.com

    SvarSlett
  9. De er mange spell caster online, men DR WALE er forskjellig fra dem. Før jeg møtte DR WALE har jeg prøvd en eller to stavehjul før eller det arbeidet de jobbet for meg. Så jeg må prøve en gang til, det er slik jeg kom over DR WALE, en virkelig sannhetsmann av hans ord, og virkelig et menneske som er arbeid er ekte. Da jeg møtte DR WALE, forklarte jeg ham alle problemene jeg hadde med mannen min som dro for å bo hos en annen kvinne. Han etterlot meg og barna med ingenting. Etter all forklaringen min fortalte DR WALE meg at jeg må betale for ITEMS som jeg gjorde. Han fortalte meg at det vil ta dager å jobbe, og det venter jeg på. FOR min overraskelse etter noen dager fikk jeg en samtale, stemmen min mann stemme gråt på telefon som fortalte meg at han ikke visste hva som kom over ham. ba meg om tilgivelse og fortalte at jeg er på vei hjem. Akkurat nå lever vi alle sammen lykkelig sammen igjen. Alt takk til DR WALE for er flott arbeid. Du kan også kontakte DR WALE på e-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER WhatsApp +2347054019402

    SvarSlett
  10. Jeg kan aldri takke deg nok DR.Ozalogbo for det fantastiske arbeidet du gjorde for meg og barna mine for å bringe mannen min tilbake. Jeg hadde alvorlige forholdsproblemer med mannen min, og han var ikke lenger forpliktet til meg og barna våre, da jeg spurte ham hva problemet var han fortalte meg at han har falt av kjærlighet til meg og ønsket en skilsmisse og jeg var så knust i hjertet, jeg gråt hele dagen og natten, det hadde resultert i at han flyttet ut til vennens leilighet. Alt ble verre fordi han ofte begynte å gå på barer og strippeklubber ofte med vennen sin, bli full og slippe ut. Han truer meg alltid på telefon når jeg ringer ham på grunn av alle dårlige råd som vennen hans har gitt ham. Jeg elsker ham virkelig, og vi hadde vært gift i 8 år, noe som ga oss en vakker datter og en sønn. Jeg hadde også tapt mye penger på terapeuter til jeg ble introdusert for DR.Ozalogbo av en venn som han hjalp til med å gifte seg med kjæresten til barndommen, dette ga meg total selvtillit og styrke til å få ham tilbake. Jeg gjorde alt DR.Ozalogbo ba meg om å gjøre, og jeg fulgte også alle instruksjonene som DR.Ozalogbo ga meg til min største overraskelse etter 48 timer, mannen min ringte meg og skyndte meg hjem med en brun ny bil for meg og barna våre .. ting bare forandret seg emosjonelt mellom oss, jeg var den lykkeligste kvinnen på jorden den dagen. mannen min har nå en god jobb og sluttet å drikke, og han sluttet å holde irrelevante venner. Det er et mirakel jeg aldri trodde var mulig fordi jeg hadde mistet alt håp til jeg fant DR. Ozalogbo ... kontakt ham i dag og få kjærligheten din tilbake, jeg kan forsikre deg .... kontakt ham på e-posten hans; ozalogboshrine@gmail.com eller WHATSAPP +2348162562991 ... Lykke til ...

    SvarSlett
  11. Hei alle sammen, jeg vil vitne om den store og kraftige trylleformidleren som heter DR WALE som brakte tilbake eksen min som forlot meg og forlovet seg med en annen jente. morgen og natt før du legger deg, men alt som stoppet uten noen god grunn. når som helst jeg ringer til ham, ropte han på meg og fortalte meg at han ikke ville ha noe med meg å gjøre lenger, jeg var så lei meg og forvirret at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, så gikk jeg online for å søke om hvordan jeg skulle få tilbake min ex så fant jeg en artikkel der noen snakket om hvordan den store og mektige DR WALE hjalp henne, og hun la igjen WhatsApp-nummeret hans +2347054019402. Jeg tok det og kontaktet ham. Jeg fortalte ham problemet mitt, han bare smilte og ba meg om å slappe av, alt vil være OK, jeg gjorde alt han ba meg om å gjøre, og han forsikret meg om at etter 48 timer vil eksen min være tilbake, til min største overraskelse tre dager senere kom kjæresten min tilbake kneler og ber om at jeg skal ta imot ham tilbake nå, vi er så lykkelige sammen. DR WALE kan også hjelpe deg med å kontakte ham på WhatsApp / Viber: +2347054019402 ELLER drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  12. Jeg er så veldig takknemlig overfor dr. Ilekhojie for å ha tatt med mannen min som forlot meg for en annen kvinne. Det øyeblikket mannen min forlot meg. Jeg trodde jeg mistet alt til en venn av meg ga meg dr. Introduserte meg for dr. Ilekhojie. Jeg sendte beskjed til ham og fortalte ham smerten jeg gikk gjennom, så han fortalte meg at alt kom til å bli bra at hvis jeg har troen på og tror på ham at trollformelen sikkert vil fungere for meg og mannen min vil forsone seg med meg uten meg gjorde noe her, alt ble gjort under 48 timer og mannen min kom hjem og ba om tilgivelse. Er så glad og takknemlig overfor Dr. Ilekhojie fordi jeg har blitt lurt av mer enn 7 personer som lovet å hjelpe, men bare Dr. Ilekhojie holdt ord. Du kan snakke med ham om problemene dine på Whatsapp eller nå ham på +2348147400259

    SvarSlett
  13. Jeg er her for å synge ros til Dr. Ilekhojie som har gitt mitt ønske. Før pandemien har jeg og mannen min i 5 år problemer, og han flyttet ut av huset. Det var helvete å være alene i disse tider fordi jeg var alene med barna mine, og de ville ha faren sin på alle måter. Jeg gråt hele natten og måtte forklaringer da barna mine ba om faren og måneder senere serverte han skilsmissepapirer og det brøt meg. I løpet av en av dagene mine alene i parken, møtte jeg Melissa som ga meg kontakt med Dr. Ilekhojie. Etter å ha snakket med ham hadde jeg liten ro og forsikring da han lovet at mannen min kommer tilbake om noen dager. Jeg gjorde alt han spurte og ga alt han trengte. Med nøyaktig tre dager kom mannen min sent på kvelden og ba meg praktisk talt om å glemme skilsmissen og godta at han kom hjem. Jeg ble forbauset fordi jeg ikke hadde forventet resultater så snart.

    Takk Dr. Ilekhojie selv om du ikke vil se dette innlegget. Hvis du er i en situasjon som min, snakk med Dr. Ilekhojie, og jeg forsikrer deg om at det alltid er en løsning fra ham. E-post: (gethelp05@gmail.com) WhatsApp eller Viber +2348147400259

    SvarSlett
  14. Mitt navn er Helena Leon Min mann og jeg har vært gift i over 10 år. Det var flere store kamper og smertefulle situasjoner i ekteskapet vårt, men vi så alltid ut til å komme sterkere ut på den andre siden. Ut av det blå satte mannen min en skilsmisseprat over meg, jeg var blind! Jeg så det ikke komme, jeg kjente ikke igjen skiltene. Han finner meg ikke lenger seksuelt attraktiv. Jeg kunne ikke la være å gråte hele tiden fordi jeg var ekstremt såret. Jeg var helt deprimert inntil jeg fant Dr ISIKOLO trylleformularen alle snakket om på nettet, og jeg kontaktet ham for en kjærlighetsgjenforening. Under samtalen vår forsikret han meg om at han kom til å bringe mannen min tilbake innen mindre enn 48 timer etter trolldommen hans. For meg virket det umulig. Du vil ikke tro at mannen min ringte umiddelbart etter 48 timer og ba meg om å glemme alt han sa om skilsmissen. Jeg ble helt overrasket! Det er så mye kjærlighet i familien min siden jeg brukte trolldommene hans. Han er fantastisk og trolldommene hans fungerer så fort. Nå elsker mannen min meg mye mer enn før. Du kan også kontakte ham hvis du har problemer med ekteskapet eller forholdet ditt. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  15. Dette er nettstedet jeg leste om DR ISIKOLO og kontaktet ham for å hjelpe meg med å få min ekskjæreste tilbake til å gifte seg med meg forrige måned, og jeg har kommet tilbake hit for å skrive om ham. DR ISIKOLO vil hjelpe deg med å løse problemet ditt uansett hva du går gjennom. Mitt navn er Alenka Egon fra USA. Det er veldig rart for meg å legge ut innlegg om en trolldomsleder fordi jeg aldri trodde jeg ville kunne si at jeg ble hjulpet av en trolldomsleder med å bringe min ekskjæreste tilbake til meg etter 3 år uten kontakt. Jeg leste om DR ISIKOLO fra andre nettsteder og kontaktet ham for å hjelpe meg, og på mindre enn 48 timer ringte min ekskjæreste meg og jeg var glad for at han ville komme tilbake til meg. Vi møttes på fredag og han fridde til meg. Det var den vakreste ringen. Vennligst alle her ute, kontakt DR ISIKOLO for å løse problemet ditt for deg og gjøre deg fornøyd med forholdet ditt som skader deg. Kjærlighet er den beste følelsen noen sinne har opplevd. Send ham e-post på: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp/Viber ham på: +2348133261196.

    SvarSlett
  16. DR ISIKOLO er rett og slett den beste trylleformularen og hjelperen. Mitt navn er Loreta Emilio, av respekt for deg og trolldommene dine må jeg gjøre dette vitnesbyrdet kjent for alle. Jeg har vært hos andre stavekontrollere uten å se noe resultat. Jeg skulle bare ønske jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Eksmannen min var borte i et år, og jeg dro overalt og andre trylleformularer for å få hjelp, men ingen resultat før vennen min introduserte meg for DR ISIKOLO Etter at kjærlighetsformelen var ferdig, fikk jeg endelig telefoner fra ham etter 48 timer. Trolldommene hans gjorde underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det er et mirakel! Han kom plutselig tilbake med blomster som sa at jeg skulle tilgi ham, jeg ble virkelig overrasket og sjokkert da mannen min kneler ned og ber om tilgivelse og at jeg skulle akseptere ham tilbake. Nå er jeg en glad kvinne igjen. Tusen takk Dr Isikolo. Til alle som er på utkikk etter en ekte tryllekunstner bør kontakte DR ISIKOLO på e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  17. Eksen min og jeg slo opp for noen måneder siden og jeg var gravid i seks måneder. Vi elsker begge hverandre og det var et sjokk for meg og det knuste hjertet mitt. Jeg prøvde å nå foreldrene hans og de fortalte meg at sønnen deres sa at han ikke elsker meg og ikke vil se meg og at de ikke vet hva som er galt. Jeg gråt og gråt hver dag fordi jeg elsket ham veldig høyt. Inntil jeg fødte og babyen var ett år gammel, kunne jeg ikke få kjærligheten tilbake. Igjen ble jeg forvirret. Jeg kontaktet DR ISIKOLO via WhatsApp, og han sa at han ville hjelpe meg og fortalte meg at en kvinne trollbandt mannen min og sa at han vil hjelpe meg med å bryte trolldommen, slik at mannen min kommer tilbake til meg og blir min etter 48 timer. Det var en stor overraskelse for meg at alt han sa gikk i oppfyllelse. Mannen min kom tilbake til meg umiddelbart og sa at jeg skulle tilgi ham. Jeg sender en veldig stor takk til denne mektige og ekte trollformleren. du må kontakte denne kraftige trollformleren! Han kan hjelpe deg. Han vil ikke skuffe deg, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg, Her er kontakten hans:
    nettsted: https://isikololovetempel.com
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    Whatsapp ham på +2348133261196

    SvarSlett
  18. Jeg heter Veronika Boban, og jeg har nettopp fått tilbake eksmannen min ved hjelp av DR ISIKOLO-eksperter på kjærlighetsformler. Mannen min forlot meg for en annen kvinne, dette var bare 3 år av ekteskapet vårt. Det mest smertefulle er at jeg var gravid med vår andre baby. Jeg ville ha ham tilbake. Jeg gjorde alt innenfor min rekkevidde for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ønsket ham tilbake så sterkt på grunn av kjærligheten jeg hadde til ham, jeg tryglet ham med alt, jeg ga løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til venninnen min, og hun foreslo at jeg heller skulle kontakte en trylleformler som kunne hjelpe meg med å fortrylle for å bringe ham tilbake, jeg hadde ikke noe annet valg enn å prøve det. Jeg sendte en melding til trolldomslederen som heter DR ISIKOLO, og han forsikret meg om at det ikke var noe problem og at alt vil være i orden før 11 timer. Han kastet trolldommen og overraskende 48 timer senere ringte mannen min meg. Jeg ble så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei for alt som hadde skjedd at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham. Han sa også at han elsket meg så mye. Jeg ble så glad og dro til ham, det var slik vi begynte å leve lykkelig sammen igjen. takk til DR ISIKOLO. kontakt DR ISIKOLO for hjelp nå. Her hans kontakt, e-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan også ringe ham eller whatsappe ham på +2348133261196. hans direkte nettsted: https://isikololovetempel.com

    SvarSlett
  19. Kjærlighet gir aldri opp, mister aldri troen, er alltid håpefull og holder ut under alle omstendigheter. Jeg gir Gud all æren for å ha brakt Dr. Ige Ajayi inn i livet mitt for å ha hjulpet meg med å få min kone tilbake som gjorde at jeg ble skilt i ett år. Jeg var den siste personen på jorden som aksepterte det faktum at trollformler eksisterer eller fungerer ikke før jeg ble henvist til Dr. Ige Ajayi, som har hjulpet så mange mennesker med sine kraftige trollformler. Jeg hadde ingen annen mulighet enn å prøve det fordi 3 måneder etter skilsmissen ble jeg degradert på arbeidsplassen min på grunn av depresjon, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å få henne tilbake, men takk Gud i dag for at jeg brukte Dr. Ige Ajayi skal få tilbake lykke- og kjærlighetslivet innen 48 timer. Bare forrige uke her ble jeg forfremmet tilbake til stillingen min, og jeg er her for å dele min egen erfaring med denne mannen som heter Dr. Ige Ajayi. Jeg vet ikke hva du går gjennom i dag, men vet at i alle situasjoner er det alltid en vei ut. Dr, Ajayi, forbereder også trollformler som Lotteri, jobbtrolldom, trolldom for å stoppe en skilsmisse, stavekur for alle sykdommer, beskyttelsesformler, trolldom for å bli vellykket og velstående E.T.C. Kontakt e-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvarSlett
  20. Min mann og jeg har vært gift i ca 7 år nå. Vi var lykkelig gift med to barn. For 3 måneder siden begynte jeg å legge merke til en merkelig oppførsel fra ham, og noen uker senere fant jeg ut at mannen min ser noen. Han begynte å komme sent hjem fra jobb, han brydde seg nesten ikke om meg eller barna lenger, noen ganger går han ut og kommer ikke engang hjem på ca 2-3 dager. Jeg gjorde alt jeg kunne for å rette opp dette problemet, men til ingen nytte. Jeg ble veldig bekymret og trengte hjelp. Mens jeg surfet gjennom Internett en dag, kom jeg over et nettsted som foreslo at Dr Ilekhojie kan hjelpe til med å løse ekteskapelige problemer, gjenopprette ødelagte forhold og så videre. Så jeg følte at jeg burde prøve ham. Jeg tok kontakt med ham og han utførte et forsoningsritual for meg. To dager senere kom mannen min til meg og ba om unnskyldning for feilene han gjorde og lovet å aldri gjøre det igjen. Helt siden den gang har alt gått tilbake til det normale. Familien min og jeg bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Dr Ilekhojie. Jeg foreslår at du kontakter ham. Han vil løse alle dine ekteskaps- eller forholdsproblemer. WhatsApp-nummer: +2348147400259 E-post; gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  21. Jeg har ikke så mye å si akkurat nå i stedet for å si takk til Dr Ilekhojie for å ha reddet meg og familien min fra fattigdom. Jeg elsker å spille i lotto, men å vinne stort er alltid problemet for meg. Jeg kommer aldri til å glemme dagen jeg kom i kontakt med Dr Ilekhojie, hvis lotteriformidling gjorde meg til en vinner av $880.000.000 tusen dollar bare ved å gi meg sikre vinnertall innen 3 dager for å spille i lotto etter at han forberedte lotterietsrollen for meg. Min økonomiske status har endret seg for godt, og jeg har begynt å leve drømmelivet mitt etter 5 år med lotto. Takk Dr Ilekhojie for jeg er veldig takknemlig for alt du har gjort for meg og familien min. Du kan ringe eller sende en melding til ham via WhatsApp med +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com for mer informasjon om Dr Ilekhojie

    SvarSlett
  22. Jeg deler dette vitnesbyrdet til partnere som lider i forholdet sitt fordi det finnes en varig løsning. Mannen min forlot meg og våre 3 barn for en annen kvinne i 2 år. Jeg prøvde å være sterk bare for barna mine, men jeg kunne ikke kontrollere smertene som plager hjertet mitt. Jeg ble såret og forvirret. Jeg trengte hjelp, så jeg undersøkte litt på internett og kom over et nettsted der jeg så at Dr Ilekhojie, en trolldomsleder, kan hjelpe til med å få elskere og skilte par tilbake. Jeg kontaktet ham og han gjorde en forsoningsform på våre vegne. Til min overraskelse kom mannen min hjem etter nøyaktig tre dager. Slik ble vi forlikt igjen og det var mye kjærlighet, glede og fred i familien. Du kan også kontakte Dr Ilekhojie, en kraftig trylleformler for løsninger. E-post (gethelp05@gmail.com) eller direkte på Whats-appen: +2348147400259

    SvarSlett
  23. Jeg lover Dr Ilekhojie som kommer til å dele mitt vitnesbyrd over hele verden hvis han kunne få kjæresten min tilbake til meg og han har bevist for meg at han er mannen for jobben ved å få kjæresten min tilbake til meg etter bruddet og det er derfor Jeg deler dette fantastiske vitnesbyrdet slik at andre kan se og også få hjelp fra Dr Ilekhojie og redde ekteskapet eller forholdet ditt. Kjæresten min forlot meg for en måned siden, og han dro sammen med en annen kvinne som er 10 år eldre enn ham. Jeg leste over internett om hvordan Dr Ilekhojie har hjulpet flere mennesker til å få kjærligheten tilbake. Jeg bestemte meg for å prøve det, så jeg kontaktet Dr Ilekhojie og forklarte problemene mine for ham, og han utførte en trolldom som returnerte kjæresten min på 3 dager. Du kan kontakte Dr Ilekhojie på e-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp +2348147400259. Tusen takk Dr Ilekhojie, og jeg er ekstremt takknemlig

    SvarSlett
  24. Jeg er imponert over at jeg har min eksmann tilbake. Jeg heter Veronica Adrian. Jeg er veldig glad i dag for å være den som skriver om hjelperen min som ba for meg over forholdet mitt. Gud brukte virkelig DR ISIKOLO for å hjelpe situasjonen min. Vennligst hør mine ord hvis du leter etter en trollformler for å hjelpe deg, kontakt Dr Isikolo. Han er den beste trollformleren som hjelper deg i dag. For to år siden hadde jeg og mannen min en stor krangel som førte til at vi skilte oss. Det var et helvete for meg og gutten min at vi måtte flytte til en annen by. Jeg ble aleneforelder. Jeg møtte bare Dr Isikolo for omtrent en måned siden da jeg fortalte ham om situasjonen min, og han ba meg ikke bekymre meg for det. I løpet av to dager kom min eksmann tilbake til meg. Det skjedde en tirsdag morgen da jeg fikk en telefon hjemmefra (foreldrene mine) at han har lett etter meg. Jeg aksepterte at han skulle komme hjem til meg og unnskyldte meg når jeg knelte ned foran sønnen vår. Jeg visste umiddelbart at denne mannen har hjulpet meg. Jeg er en veldig glad kvinne med alt som har skjedd i livet mitt. Hvis du ønsker å kontakte en tryllekunstner, møt Dr Isikolo og du vil bli overrasket over de fantastiske endringene i livet ditt. E-posten hans er isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348133261196. kontakt ham og han vil svare deg.

    SvarSlett
  25. Jeg er så glad for at mitt ødelagte ekteskap har blitt gjenopprettet. «Vi tok opp nylig, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det har gått tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 3 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Dr Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og tok mannen min tilbake til meg!". Hvis du har problemer i ekteskapet ditt, kontakt Dr Ilekhojie via: (gethelp05@gmail.com) eller ring/Whatsapp (+2348147400259)

    SvarSlett
  26. Dette er for alle som fortsatt bryr seg om å få tilbake eksen sin. Jeg skriver for å sette pris på det gode arbeidet til Dr Ilekhojie som hjalp meg nylig, jeg klarte ikke å føde på grunn av PCOS, jeg var så knust at mannen min forlot meg for en annen kvinne i nesten 1 år. Jeg gråt mye og forsøkte til og med selvmord. Etter å ha sett en kommentar fra en kvinne på internett som vitnet om hvordan hun ble hjulpet av Dr Ilekhojie, bestemte jeg meg også for å kontakte ham for å få hjelp fordi alt jeg ønsket var at jeg skulle få mannen min tilbake og forsikre meg om at jeg har et barn med min mann. Dr Ilekhojie ga meg urter og gjenforent meg med mannen min. I dag er jeg gravid i en måned og vi er sammen igjen og lykkelige. Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake ektefellen din eller bli kurert for sykdom, E.T.C. Kontakt Dr Ilekhojie og få positive resultater.
    E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  27. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har støttet meg gjennom årene. Min historie om hvordan jeg vant Powerball-lotteriet på $45,4 millioner er litt av en historie. Jeg har spilt Powerball-billetter i 3 år nå siden jeg fylte 25. Jeg kjøpte min første billett på 25-årsdagen min. Jeg følte meg veldig heldig den dagen fordi jeg hadde kontaktet Dr Ilekhojie for å hjelpe meg med de vinnende Powerball-numrene. Jeg hadde virkelig den gode følelsen av at jeg så på kameraet og ønsket å blunke til det. Jeg gjorde bare en liten del av det og stolte på ham. Han ga meg tallene etter at jeg spilte et par andre billetter sammen med den for $25. Jeg sjekket billetten min etter at gevinsten kom på nettet og så at tallene var riktige inkludert Power-spillet. Jeg skrek i 15 minutter fordi det føltes som en drøm. Jeg hadde vunnet $6,4 millioner. Takk Dr Ilekhojie Vel, e-posten hans er gethelp05@gmail.com, og du kan også ringe eller whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  28. Kjæresten min slo opp med meg for 1 år siden og vi sluttet helt å kommunisere, jeg savnet ham, men han nektet å ta meg tilbake etter å ha bedt ham så mange ganger. En dag undersøkte jeg relasjoner på internett da jeg så utallige vitnesbyrd fra mennesker som vitnet om Dr Ilekhojie. Så jeg kontaktet ham via WhatsApp: +2348147400259, jeg fortalte ham problemene mine og han lovet å hjelpe meg. Jeg fulgte instruksjonene hans og det var et sjokk for meg fordi 48 timer etter at Dr Ilekhojie utførte en forsoningsformel, ringte kjæresten min meg gråtende og ba meg om å tilgi ham. Han kom hjem og tryglet meg på kne om å akseptere ham tilbake. Dr Ilekhojie er ærlig og effektiv i sitt arbeid. Forsoningstrolldommen hans er aktiv og 100 % garantert. Kontakt ham via WhatsApp: +2348147400259 eller via e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  29. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber +2348147400259

    SvarSlett
  30. Denne store mektige åndelige mannen gjenopprettet min sorg til lykke. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger å komme hjem og hans nære venn fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post (gethelp05@gmail.com) eller kontakt ham på Whatsapp/Viber (+2348147400259)

    SvarSlett
  31. Forloveden min slo opp med meg forrige uke og jeg var så trist, jeg spiste ikke og snakket ikke med noen, jeg gråt mye, jeg var så deprimert og stresset at jeg havnet på sykehuset på grunn av alt. stresset og depresjonen. En dag jeg søkte på nettet etter å få kjærlighetstips fordi jeg elsker og bryr meg dypt om ham og jeg vil bare at vi skal være sammen som et par igjen. Jeg fant en mektig mann kalt Ilekhojie som løste så mange forholdsproblemer... så jeg kontaktet ham og forklarte alt for ham, så fortalte Dr Ilekhojie meg at han vil komme tilbake til meg innen 48 timer etter at han har hjulpet meg med en forsoningsform. Det fungerte perfekt som han lovet, og David kom tilbake og begynte å be meg om å akseptere ham tilbake. Er så glad nå at Dr Ilekhojie har gjort som han lovet. Kontakt Dr Ilekhohjie som hans 100% garanterte og effektive. Send ham e-post på [gethelp05@gmail.com] WhatsApp +2348147400259

    SvarSlett
  32. Da jeg fant Dr Ilekhojie, var jeg i desperat behov for å bringe min eksmann tilbake. Han forlot meg for en annen kvinne, og jeg ble liggende i mørket. Det skjedde så fort og jeg hadde ikke noe å si i situasjonen i det hele tatt. Han dumpet meg etter 6 års ekteskap uten noen forklaring. Jeg kontakter Dr Ilekhojie via e-posten hans, og han utførte en forsoningsform for å hjelpe oss å komme sammen igjen. I løpet av mindre enn 48 timer etter at han gjorde denne trolldommen, begynte mannen min å ringe meg og følte seg forferdelig for det han nettopp utsatte meg for. Han sa at jeg var den viktigste personen i livet hans, og han vet det nå. Forholdet vårt er nå sterkt og stabilt. Takk sir for arbeidet du gjorde for meg. Du er Gud sendt for å gjenopprette ødelagt ekteskap og forhold. Jeg anbefaler Dr Ilekhojie til alle som trenger hjelp. Hans e-post: gethelp05@gmail.com Du kan også Whatsappe ham på +2348147400259

    SvarSlett
  33. Vi har nylig gjort opp, selv om det var vanskelig. Det har gått mer enn en måned nå, og alt føles som om det er tilbake til det normale. Han har begynt å behandle meg bedre, og det har vært en helbredelsesprosess for oss begge. Marerittet som hadde vart i nesten 2 år før vi slo opp er endelig over. Det er som om vi ble forelsket på nytt! Vi har begge lagt fortiden bak oss, og prøver å gå videre – og for første gang på lenge ser fremtiden mye lysere ut. Jeg kan ikke uttrykke med ord hvor takknemlig jeg er Ilekhojie! Det er som om vi endelig har gjenoppdaget de tingene om hverandre som gjorde at vi ble forelsket i utgangspunktet. All bekymring og stress har rett og slett forsvunnet. Takk Dr Ilekhojie for at du reddet mitt ødelagte ekteskap og brakte mannen min tilbake til meg!". Jeg og mannen min bor lykkelig sammen igjen.. Alt takket være Ilekhojie. E-posten hans. E-post: (gethelp05@gmail.com) Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  34. Jeg ble betalt 40 euro per time på jobben, og det var en stressende jobb, jeg søkte på nettet etter en bedre jobb da jeg så vitnesbyrd om hvordan Dr Ilekhojie hjalp folk med å vinne et lotteri. Jeg har ikke spilt lotteri før, så jeg lurte på hvordan det fungerer, jeg snakket med Dr Ilekhojie via tekst: +2348147400259 og ba om hjelp til å vinne lotteriet også. Han svarte og ba om mitt navn og bilde, han sa at det var nødvendig å utføre trolldommen. Jeg gjorde som han instruerte og gjenstandene ble kjøpt for å utføre trolldommen, etter trolldommen ga han meg et lotterinummer og en nettside som ble avslørt for ham. Jeg spilte lottotallene og to dager senere fikk jeg en e-post om at jeg vant $11 millioner euro (11 000 000). Jeg trodde det var en spøk, men se, jeg fikk betalt uten stress. Dr Ilekhojie er en stor synsk, bli med meg takk ham via SMS/ring: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com)

    SvarSlett
  35. Wow min Torino er tilbake til livet mitt, dette året er det lykkeligste året jeg noen gang har hatt i hele mitt liv, er veldig glad fordi jeg skal feire julen med kjæresten min Torino som forlot meg for 2 år siden jeg har alltid elsket ham og alltid som å være sammen med ham igjen, men visste aldri at Dr okpa kommer til å bringe ham tilbake til armene mine innen 48 timer og ikke bare bringe ham, men i høytiden. Er veldig glad drømmen min har gått i oppfyllelse. Er veldig glad og jeg vet at 2016 kommer til å bli et flott år for oss. Så jeg vil takke Dr okpa for det flotte arbeidet han gjorde for meg, og hvis du trenger hans hjelp, kontakter du ham via: okpatempleofsolution@gmail.com

    Navn: Daniela
    Fra: USA

    SvarSlett
  36. Mitt navn er Estela Dovydas og jeg er her for å sette pris på Dr Isikolo. Jeg har alltid hatt et komplisert forhold til kjæresten min. Vi kjempet så mange ganger på grunn av usikkerhet på begge sider, og vi skilte oss. Jeg visste godt at jeg fortsatt elsker ham og trengte ham tilbake i livet mitt. Han forsømte min bønn og innsats for å gjøre ting riktig, og jeg fikk informasjon om at han allerede hadde sett en annen dame. Jeg kunne ikke hjelpe situasjonen, så jeg måtte kontakte DR ISIKOLO og vi snakket og jeg forklarte meg alt. Han forsikret meg om at han vil hjelpe meg og sørge for at jeg får ham tilbake til meg. Han kastet ikke bort tid på å hjelpe meg, og han gjenopprettet kjærligheten og gleden vi delte, og jeg fikk mannen min tilbake til meg. Jeg vet bedre at alt så mange mennesker sier om DR ISIKOLO faktisk er sant da jeg fikk resultatet av arbeidet hans for meg 48 timer som han lovet. Stol på meg, han kan hjelpe deg også hvis du tror. Så bare ta kontakt med ham nå. E-postkontakten hans: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også WhatsApp/Viber ham på +2348133261196.

    SvarSlett
  37. Jeg fant et fantastisk vitnesbyrd om Helmah på en forsoningsside om Dr Ilekhojies gode gjerninger. Jeg har aldri trodd det, for jeg har aldri hørt noe om et slikt mirakel før. Ingen ville ha vært i stand til å overbevise meg om det før Dr Ilekhojie gjorde et fantastisk arbeid for meg som gjenopprettet mitt ødelagte ekteskap etter seks måneders separasjon. Jeg ble virkelig sjokkert da mannen min knelte ned og ba om tilgivelse for at jeg skulle akseptere ham tilbake. Jeg mangler virkelig ord for å vise min takknemlighet til Dr Ilekhojie for det han har gjort for meg og hele familien min. Vi er lykkelige sammen og det er fred i hjemmet mitt. Alt dette er mulig på grunn av hans forsoningstrolldom. Kontakt ham nå for all slags hjelp du trenger via Whatsapp/ring/viber: +2348147400259 eller e-post: gethelp05@gmail.com

    SvarSlett
  38. Mannen min våknet nettopp og bestemte at ekteskapet vårt var over. I noen måneder nå har det ikke gått bra med Roger og jeg fordi han hadde en affære med assistenten sin på jobben. Jeg elsket mannen min så høyt og bestemte meg for å bli og jobbe med ekteskapet vårt. På kort tid sluttet Roger min å komme hjem og vennen hans fortalte meg at han har en annen leilighet der han bor sammen med henne. Jeg ble såret og fortsatte å søke hjelp fordi Roger var annerledes enn mannen jeg giftet meg med for 10 år siden. Heldigvis fant jeg Dr Ilekhojie som lovet å gi mannen min tilbake til meg. Han utførte en forsoningsform som ga Rogers tilbake, og nå er vi begge glade igjen med guttene våre. Hvis du har problemer som mine, send Dr Ilekhojie en e-post: gethelp05@gmail.com eller kontakt ham på Whatsapp +2348147400259

    SvarSlett
  39. Hei alle sammen. Mitt navn er Arabella Matej. Jeg er her for å takke Dr Isikolo for å fikse mine ekteskapelige problemer. Ekteskapet mitt krasjet på grunn av uendelige problemer og vanskeligheter jeg hadde med mannen min. Han dro uten å se seg tilbake og jeg var alene i så mange måneder. Familien hans grep inn og fortsatt ikke endret noe. Jeg ble ødelagt følelsesmessig og mistet håpet om å finne kjærligheten igjen fordi han var alt i en mann jeg noensinne har ønsket meg. Akkurat som så mange andre, ble jeg kjent med DR ISIKOLO da jeg begynte å søke etter hjelp. Vi diskuterte problemene mine lenge, og han forsikret meg om å få den løsningen jeg trengte. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge prosedyrene hans, og han forsinket ingenting. Han gjorde et kjærlighetsgjenforeningsbånd for meg og mannen min, og kjærligheten og lykken vi delte ble gjenopprettet og han nådde meg nøyaktig etter 48 timer som DR ISIKOLO lovet. Han er virkelig en fantastisk hjelper og han er pålitelig. hvis du har noen problemer, bare tekst ham via WhatsApp +2348133261196 eller send ham en e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvarSlett
  40. Jeg heter Lydia Kroos. Da mannen min forlot meg, var jeg traumatisert og knust og klarte ikke å ta meg selv på flere måneder. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få ham tilbake, men til ingen nytte. Jeg dro til en annen by i håp om at jeg kunne begynne på nytt. Jeg kom i kontakt med en annen mann som jeg prøvde så godt jeg kunne å være sammen med, men som ikke fungerte fordi jeg ikke kunne elske ham. Jeg visste at jeg fortsatt elsket og ville ha mannen min tilbake til meg. Så jeg begynte å søke etter hjelp, og det var da jeg fant DR ISIKOLO fra forskjellige synspunkter jeg leste om ham. Vi snakket sammen og jeg fikk ham til å forstå alt jeg trengte å vite, og jeg trodde på ham og fulgte prosedyrene. Han jobbet for meg og gjenopprettet kjærligheten og forbindelsen mellom meg og mannen min, og like etter 48 timer som han lovet, søkte mannen min etter meg og vi snakket sammen og han kom ned for å se meg hvor jeg er og vi fant opp ting og ble glade sammen igjen. DR ISIKOLO er pålitelig og han kan hjelpe deg også hvis du kontakter ham for noe. Bare tekst ham via WhatsApp/Viber: +2348133261196

    SvarSlett
  41. Min ekteskapsreise startet for noen måneder siden da min kone på 22 år endret meg for en mann 10 år yngre. Jeg er 57 og hun er 55. Jeg gikk gjennom ørkenen og under reisen fant jeg doktor Isikolo. Gud brukte ham til å helbrede mitt knuste hjerte og tok bort smertene mine med sin Kraftige kjærlighetsform. det var vanskelig for meg å prøve å få henne hjem uten å lykkes, og det ble en smerte for barna mine og jeg. Jeg stoler på Herren og vet at han kommer til å gjenopprette ekteskapet mitt. jeg forklarte alt til ham, og han fortalte meg hva jeg skulle gjøre, og han gjorde sin del, og min kone kom hjem til meg og barna våre på mindre enn to dager. Vi må ha tro. Tro er forsikring om ting vi håper på og overbevisning om ting vi ikke ser. Menn og kvinner vennligst ikke gi opp, Gud kan bruke doktor Isikolo til å gjenopprette ekteskapet ditt eller forholdet ditt. Ikke mist håpet. Du må bli forelsket i Herren.
    Kontakt lege Isikolo For en kraftig kjærlighetsform sendt fra Gud. via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp på: +2348133261196

    SvarSlett
  42. Jeg lover å dele dette vitnesbyrdet over hele verden når mannen min kommer tilbake til meg. Ting ordner seg ikke bare før du tar det riktige valget i livet ditt. I mitt liv tok jeg det riktige valget da jeg kontaktet Dr.Ibinoba, den store tryllekunstneren som spesialiserer seg på å gjenopprette ødelagte forhold eller ekteskap. Mitt navn er Patricia fra Albany New York City, USA, og er her på denne siden for å takke Dr.Ibinoba for en vel utført jobb fordi jeg aldri trodde at jeg ville ha fått mannen min tilbake etter at han forlot meg i over et år med våre 8 år gammel gutt hvis ikke for Dr.Ibinobas skyld som hjalp meg, så hadde jeg ikke vært her i dag. Det er derfor jeg ikke vil forlate denne siden uten å droppe kontaktinformasjonen til Dr.Ibinoba. Kontakt Dr. Ibinoba for å gjenopprette ditt ødelagte ekteskap eller forhold kan du også ringe eller Whatsappe ham på +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com.. Tusen takk Dr Ibinoba.

    SvarSlett
  43. Det er et privilegium å dele dette mirakuløse vitnesbyrdet til verden. Mannen min skilte seg fra meg for femten måneder siden, og jeg har blitt fylt med anger fordi jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre for å rette opp problemer med mannen min. Jeg søkte etter hjelp på internett om hvordan jeg kunne få hjelp i ekteskapet mitt, og jeg oppdaget gode vitnere om DR WALE som har vært progressiv med trolldommene sine. Jeg tok kontakt med ham, og se, DR WALE, fortalte meg at han vil forberede en trolldom for meg som vil bringe tilbake mannen min. Jeg var skeptisk, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å jobbe med ham. Etter å ha jobbet med DR WALE, noen dager senere, ringte mannen min at han kommer hjem og fra den dagen til dette øyeblikket har vi levd fredelig. Han er tilbake nå med så mye kjærlighet og omsorg. i dag er jeg glad for å fortelle dere alle at denne trylleformularen har kraften til å bringe elskere tilbake og det mest overraskende er at kjærligheten vår er veldig sterk nå, hver dag er lykke og glede. og det er ingenting som å være sammen med mannen du elsker. Jeg vil anbefale DR WALE på det sterkeste til alle der ute som trenger hjelp overhodet. Hvis du har problemer, kontakt DR WALE, jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg!!. Hans WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett
  44. Jeg vil bruke dette mediet til å takke den store tryllekunstneren DR WALE for å ha hentet tilbake min kjære mann. Da mannen min forlot meg og våre to barn for en annen kvinne, levde jeg i smerter fordi jeg elsker ham så høyt, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, faktisk var jeg forvirret før jeg møtte en venninne av meg som heter Ella og jeg fortalte henne hva jeg gikk gjennom, så fortalte hun meg at jeg ikke skulle bekymre meg for at hun også gikk gjennom det samme problemet, men i hennes tilfelle var det kjæresten, så tok hun meg med til en spiritist, en trylleformler, ved navn DR WALE som hjalp henne med tilbake kjæresten hennes, da jeg kontaktet DR WALE på WhatsApp +2347054019402 fortalte jeg ham problemene mine, etter det fortalte han meg hva jeg skulle gjøre og han sa etter at jeg har gjort det han fortalte meg, etter noen uker vil mannen min komme krypende videre knærne hans ber meg om å tilgi ham. Etter noen uker kom mannen min og begynte å tigge meg, jeg hadde aldri forventet at det skulle skje så fort, jeg banket på døren min, da jeg åpnet døren, så jeg til min største overraskelse mannen min på knærne tigge meg og vår barn til å tilgi ham.
    Han kurerer også alle slags sykdommer, inkludert den som er oppført nedenfor,
    1. HIV / AIDS.
    2. HERPES 1/2.
    3. KREFT.
    4. ALS (Lou Gehrigs sykdom).
    5. Hepatitt B.
    6. HYPERTENSJON.
    7. LAVT SÆDANTALL.
    8. ASTHMA.
    9. VIRGINIA PROBLEM.
    10. DIARÉ.
    11. STØYL.
    12. KJØLSÅR.
    13. SLAG.

    Og han kastet også følgende trollformler,

    1. du vil ha et godt ekteskap,
    2. du er en politiker og trenger beskyttelse,
    3. du trenger en kjærlighetsform,
    4. du ønsker å være en rik mann eller kvinne,
    5. du vil at partneren din skal elske deg,
    6. du leter etter kone eller mann,
    7. du ønsker å jobbe med visum til et hvilket som helst land du ønsker,
    8. du er en forretningsmann eller kvinne og vil at bedriften din skal flytte,
    9. du vil at sjefen din skal elske deg,
    10. du vil at din mann eller kone skal tilbe deg,
    11 Du trenger en jobbformidling,
    12 Du trenger forfremmelse i jobben din,
    Alle som har problemer oppført ovenfor, bør kontakte DR WALE, den store trylleformularen. Kontakt ham via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvarSlett