søndag 11. november 2012

Farsdag.

Hei.

I dag var det farsdag. Da vi har spist kaker i en uke her i huset ble det ingen spesiell fasrdagskake, men hjemmelagde farsdagskort og gave til pappaen som på tradisjonelt vis ble vekket av hoppende unger i senga. Morfar ble også feiret med hjemmelagde malerier og kort og på bordet ligger kort til bestefar som han skal få så fort vi ser ham...

Jeg er jo så heldig at jeg har et unikum av en mann som far til mine barn. Enkelte skarpe tunger har sagt til meg at de synes jeg behandler ham stygt her på bloggen. At jeg ikke gir ham den kred og ære som han burde få. Nå vet jeg at Henning tåler såpass som det jeg har skrevet her så jeg tar det for å være ærlig ikke så tungt. Men æres den som æres bør, så kjære, hadde du ikke vært så fantastisk som du er så hadde jeg ikke giddet å være sammen med deg! Du varmer nesa mi når den er kald, du får bredbåndet til å virke når jeg river meg i håret og du får hverdagen til å gå opp. Du har de siste månedene latt meg sitte i kjelleren og blogge uten å bli sur og du spiser stort sett all maten jeg lager uten å fortrekke en mine, ja stort sett kommer du med rosende godord! Du er ingen lysende lysfontene som sprudler med stjernedryss og glitter (jeg bare måtte...), men for meg, jentene og Yme er du perfekt og akkurat den vi vil ha! Så god farsdag kjære.


Så har vi morfar. Morfar lar seg binde fast og være tyv i mange timer. Han lar seg også begrave under et berg av tepper og ligger der helt urørlig selv om ungene er over alle hauger og har glemt at de har begravd morfar. Morfar er en veldig bra pasient når man leker doktor og ikke minst, morfar kjører bil i Tusenfryd. Er noe usikker på om morfar fikk det med seg i dag, men det planlegges altså femdagerstur til Lalandia i sommerferien nesteår. Med lekeland, badeland og legoland. En morfar som blir med på det frivillig bør jo få et bilde her på bloggen..


Bestefar! Bestefar er en kløpper på lese Teskjekjerringa på kvelden når man overnatter og han står opp klokka sju når Isa er klar for ny dag med frokost og Disney Junior! Bestefar kan masse om fisking og kan ta med unger ut i sjark. Bestefar kan også fortelle om hvordan man parterer en sau! Alle bør ha en bestefar!


Så riktig god farsdag alle fedre! Og bestefedre!

4 kommentarer:

 1. Fint med en dag der fedre kan få litt heder, de holder tross alt ut med oss resten av året;)
  Gratulerer til deres fine trekløver, vi har feiret et par fine vi også i dag.

  Fin kveld til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Heldige er de som HAR en pappa i live!

  Ønsker deg en god natt - og ditto drømmer (:

  SvarSlett
 3. Så flott hilsen til alle våre fedre!!! Har dessverre ingen far å hilse til lenger, min bror sørget for lys på fars grav i går, det satte jeg pris på. Når det gjelder Yme må han jo være født med innebygget vekkeklokke, men synes han skal ta hensyn til sin mor og strekke den en time til (kalles det sommertid eller vintertid?).....

  SvarSlett
 4. Ta en tur innom bloggen min! Jeg har gitt deg en utmerkelse.

  Cecilie

  SvarSlett