torsdag 15. november 2012

Noen liker bloggen min!

Hei.

Føler meg litt overveldet, for den siste uka så har jeg ikke fått mindre enn tre (!) blogawards. For en liten fersking som meg så er jo dette ganske stort så jeg synes det er veldig, veldig morsomt.

En blogaward kan vel nesten sammenlignes med et kjedebrev (om enn mye mer positivt) Det handler om at bloggere sender en stafettpinne til hverandre der oppgaven går ut på å plukke ut nye blogger de liker som så får denne stafettpinnen.

Den første oppmerksomheten fikk jeg fra Petrus og Petrine. Jeg vil nesten si at jeg føler at denne bloggeren er blitt vennen min her inne i denne jungelen. Synes hun har en kjempefin blogg med både morsomme og seriøse innlegg om hverandre. Jeg blir glad av å lese noe hun skriver, tankefull og av og til litt trist av andre innlegg. Senest hadde hun et godt innlegg om lekser som jeg havnet i en lang diskusjon på Facebook over etter at jeg delte den der. Anbefaler alle å ta turen innom henne.

Awarden jeg fikk så slik ut:


Så har jeg fått en annen award fra to andre bloggere.

Først fikk jeg en fra Ellens oase. Jeg har ikke fulgt bloggen hennes så lenge, men hun har noen utrolig gode og reflekterte innlegg. Jeg synes det er moro å kommentere inne hos Ellen, for man får ofte svar. Blir ofte sittende å tenke litt etter at jeg har vært inne hos Ellen og det har man jo faktisk godt av.

Awarden ser slik ut:


1. Takke og linke til bloggeren man har fått awarden av
2. Gi utmerkelsen videre til fem blogger og gjøre dem oppmerksom på det.
3. Kopiere post-it lappen og sette den på bloggen.
Den skal sendes til kanskje en ny blogg, eller en blogg som ikke har utrolig mange følgere enda.

Den siste blogawarden (samme som fra Ellen) fikk jeg fra Min tåkelagte verden. Min tåkelagte verden skrives av Cecilie som er blind. Imponerende å skrive blogg som blind synes jeg. Hun har fine innlegg der man får en titt inn i en verden uten syn. Noe å tenke på for enhver av oss!

Så tusen, tusen takk til dere tre som synes jeg var verd å peke på i jungelen av blogger.

Så skal jeg jo sende dette videre. Jeg fant ut i min visdom at å sende videre til 15 nye ble litt i overkant, selv for en fersk og entusiastisk blogger som meg. Så jeg nøyer meg med fem.

1:  Husfrue

Helt fersk blogger som skriver hysterisk morsomme innlegg om hverdagen. Hun er på ingen måte redd for å plaske uti med begge ben og fortelle om det. En fryd å lese og venter i spenning på nye innlegg hver dag!

2: Livets små øyeblikk

Jeg liker bildene og jeg liker innleggene. Jeg liker stemningen der inne på bloggen!

3: Mitt herlige mammaliv

Ei vanlig dame, med et vanlig liv. Koselig stemning der også og hyggelige kommentarer tilbake når du skriver noe der.

4: Bustete tanker i et bustete hode

Også en hverdagsblogg om småbarnsliv og jobb og det hele. Trivelig og morsom å lese synes jeg.

5: Hjemme alene

Dette er et spark i rumpa til Anette. Jeg kjenner Anette og vet at i hennes hode er det masse fornuftige, masse morsomme, masse tankevekkende innlegg som bare venter på å bli skrevet. Noen er allerede ført i pennen, men altfor få. Så kom deg foran PC'en og blogg!

6: Toner av tanker

Denne bloggen har jeg bare lest i noen få dager, men den har allerede fått meg til å le og til å gråte. Sterke innlegg fra en vanskelig barndom ingen burde oppleve. Fantastiske humoristiske spark til siden og tankevekkende innlegg til oss som egentlig har det alt for bra. Jeg vet bloggen har fått denne awarden tidligere, men det får så være.


Ok, det ble seks, men det er så vanskelig å velge. Har så mange fler på lista, men det får bli en annen gang. Nå skal jeg legge meg å høre på vinden ta tak, for det blåser nok opp til i morgen når jeg har vakt.

7 kommentarer:

 1. Først; gratulerer til deg med tre velfortjente awards!
  Så; tusen takk til deg, for award og for fine ord som jeg ble veldig rørt over:)
  Jeg tar gjerne imot men tror jeg trenger litt tid før jeg gir videre - håper det er greit.

  Slår til med en nattaklem,
  Hanne:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Æres den som æres bør! Bruk så lang tid du vil :)

   Ha en fortreffelig dag.

   Slett
 2. KJæreste deg, tusen takk for rørende ord ! Og ja, jeg trives i din verden også, så jeg kan absolutt bli bloggvenninnen din <3 Skikkelig tillittserklæring !

  HA en fin torsdag, her skinner solen, og vi skal snart ut på "hjelpe- bestefar-runde". Han er lenket til heimen og stolen, og trenger jo litt friskt påfyll av mat :)

  SvarSlett
 3. Her regner og blåser det stikker og strå, men hva annet er å vente her jeg sitter med vaktradio og telefon.
  Venner trenger man, både i den virtuelle og den virkelige verden :) :)

  SvarSlett
 4. Svar
  1. Takker, takker. Er så fersk at jeg synes sånt er stas og moro jeg :)

   Slett
 5. Tusen takk for fin omtale av bloggen min. Det er hyggelig å vite at folk trives inne hos meg, selv om bloggen min nok skiller seg litt ut fra det som er vanlig.

  Cecilie

  SvarSlett