tirsdag 1. oktober 2013

Dagen vi har ventet på...

Hei.

Vi har tydeligvis ventet lenge på denne dagen. Da jeg mot slutten av dagen ringte hjem for å avklare om jeg skulle hente unger eller handle var det en litt over snittet entusiastisk Henning jeg fikk på tråden..

Pakken har kommet!!!! Venter vi en pakke? tenkte jeg, men jeg er jo ikke helt dum så jeg svarte like entusiastisk tilbake. "Så fint!! Hvilken pakke var det igjen?" Det ante meg at det ikke var ullklærne jeg har bestilt fra Petter og Pia barneklær...

Routeren!! Den nye routeren!! Ahhhh, det ante meg langt bak i hodet at jeg nok har hørt om denne routeren. Jeg tror sågar jeg har vært med både på Expert, Lefdahl og Elkjøp og sett etter denne routeren, og når jeg tenkte riktig godt etter så er jeg nok blitt informert om hva denne fantastiske dingsen kan gjøre, men det var litt i tåka...

"Men hva trenger vi egentlig å handle?" Mellom fem litt intenst skjærende Husk pakken!! Du må huske å hente pakken!! Ikke glem pakken da! fant vi ut at leverpostei og kjøttdeig vel var det mest prekære..

Vel fremme i kassa på Coop spurte jeg om det var kommet en pakke til min kjære. Det er ikke så store forhold her. Kommer ikke så mange pakker hver dag så pakkelapper og slikt er ikke bestandig så nøye da de har god oversikt over de pakkene de har i de hyllene sine. Til vanlig altså...

Dama lette.. Og lette... Så fant hun ut at pakken kanskje hadde kommet med Tollpost og lette i det andre skapet, lette litt mer i det andre skapet. Jeg presiserte at det var ROUTEREN som var kommet og dama forsto absolutt alvoret og lette enda en gang i alle hyllene.

Så ringte jeg Henning. Kanskje han hadde en kode? Dama fikk snakke med ham selv. Etter hvert ble jo dette en sørgelig samtale da det begynte å se ut som om pakkelappen hadde kommet men ikke pakken!

Dog var alt håp ikke ute. Noen ganger kom posten innom med pakker på ettermiddagen. Jeg formelig følte desperasjonen fra andre enden av telefonen og dama la ansiktet i meget medfølende folder og sa "Den kan fortsatt komme, det kan være så sent som sju før de kommer, vi er åpent helt til ni, vi gir ikke opp enda, jeg er her helt til vi stenger og skal se etter den!"

Så dro jeg hjem da. Og lagde pizza sammen med jentene. Pakkelappen lå jo der! Hvor var pakken! Postbilen var faktisk nedi veien vår og snudde. Falsk alarm, de leverte ingenting..

Vel, jeg kan melde om lykke i heimen. Pakken var på butikken. Mens jeg har sittet og kost meg med å se Sigrid blir mamma har Henning vært på gubbetrim og på vei dit, vært innom Coop.

Pakken var der jo!! Det var jo bare dere som ikke så etter en så stor pakke!! Her er den, er den ikke fin???

En svart dings, med et par tre antenner.. Joda, kjempefin.. .....flere nettverk.... mhmmmm ......sikkerhetskode... mhmmmmmm ....ungene ikke kommer inn på alt mulig ved uhell... jepp, lurt det ...... går bare sååå fort terrabite, hertz, ikke så god dekning ute da... mhmmmm ....sette opp nå, programmere, blir uten nett litt....  Hæ? Uten nett? Ikke nå, skal jo blogge jo! ....nå er det oppe, ser du, så kjapt!!... Kan jeg blogge nå altså? Er jo ikke nett her jo!!! .... følger ikke med? Sa jo du må velge.... kode..... innstillinger..... Nå da, kan jeg blogge nå da?? ....resette, vente litt, nå er det oppe, husk kode.. Hva er koden igjen? Herregud, følg nå med da! Funker nå! masse masse masse dataord i rask rekkefølge fra andre enden av stua... mmhmmmmm megabit? Eller gigabit.. Spør du? Meg?? Altså dette er ditt område..

Jepp, sånn går nå kvelden. En boblende etusiastisk kar som sitter og koser seg og snakker til seg selv (evt tror han snakker til meg og jeg later som jeg hører) mens jeg sitter her og blogger på nettet som nå tydeligvis er både sikrere og raskere. Kjenner jeg føler mer og mer medlidenhet for min kjære som har overlevd middag etter middag med legevenner som entusiastisk har diskutert om man nå skal skifte ut Marevan hos alle atrieflimmerpasienter og kjøre de over på Pradaxa eller om PSA kanskje blir tatt på alt for mange menn...

11 kommentarer:

 1. Haha! Kjenner meg godt igjen i det der... Mannen her i huset blir som en unge i godtebutikken av sånne ting. Jeg tar gladelig både middagslaging og oppvask for å slippe unna bruksanvisninger og tekniske innretninger. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tekniske duppeditter er så fine når de fungerer... Det er bare veien dit som er litt vanskelig å motivere seg for...

   Slett
 2. Mannen klager av og til på at jeg ikke er så entusiastisk når han forteller om noe fantastisk innen data/musikk/teknologi/duppedittaktig, han syns jeg var flinkere før, da lata jeg iallfall som jeg var interessert :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Henning lot i det minste som om han var oppriktig sjokkert da han leste dette innlegget...

   Slett
 3. Jeg sier bare dx.com ....det er det som gjelder her i huset for tiden. Gratis frakt også - så vi tjeeener penger på det. Visstnok.

  SvarSlett
 4. Dette er AKKURAT hva vi trenger! I går kveld når lille T skulle se på Barbie på youtube.. ble Barbie omgjort til... et monster!! (styggeste jeg har sett..) Jeg ble heeelt fra meg, mye mer enn henne. Jack fikk nesten hjerteattakk når han hørte hva som hadde skjedd lille prinsessen hans. Hva skulle vi gjøre nå liksom?
  Men nå vet jeg!! Vi skal kjøpe den ruteren!
  Tusen takk til Henning! For å ha gitt oss løsningen på dette problemet. Haha, med den entusiasmen som han virker å ha, så kunne han solgt rutere til mennesker UTEN datamaskin! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Youtube er livsfarlig. Satte på postmann pat til Eir da hun var lita. Og fant fort ut at Postmann Pat kan dubbes utrolig grisete. Du skulle bare vist hva Pat drømmer om å gjøre med rumpa til hun der gamle dama på postkontoret! Fisj og æsj!!!

   Slett
 5. Hahaha, herlig innlegg! Takk og lov for handy, oppegående menn! :-)

  SvarSlett
 6. hehe :) herlig. Minner litt om tilstander som kunne forekommet her :)

  SvarSlett