tirsdag 21. januar 2014

Trening er livsfarlig.

Hei.

På lørdag kveld, rett etter at nachosen var spist og rulleteksten til kveldens familiefilm "Spirit" rullet over skjermen begynte jeg å hoste. Sånn samtidig begynte halsen å svi og tykne til. Nei, det var ikke en allergisk reaksjon på nachos, skjønt det ville vært greit i disse vektnedgangstider..

Jeg inntok senga og satset på en rolig natt. De som satt på AMK burde vel fått en advarsel, men de taklet på utmerket vis å holde samtalen gående med det som måtte fortone seg som en halsløs kråke den natta. Søndagen var jeg hes, men formen var egentlig ikke så ille og i går tenkte jeg at "dette går jo riktig vei" og følte meg egentlig godt på bedringsvei.

Så jeg tenkte at det var på tide å bringe prosjekt tredemølle noen steg videre.. Jeg tok som kjent mine første steg på den tredemølla for en drøy uke siden. Så var det vakt mandag, så var vi i bassenget tirsdag, gjorde ingenting onsdag og hadde vakt fra torsdag... Så tok med iPaden, satte på en episode Cake Boss og la i vei.. Rask gange i stigning er også trening. Og litt jogg.. Før det ble ikke fullt så rask gange i litt mindre stigning.. Jeg var i allefall oppå der til Buddy hadde bakt både brannbilkaka til de pensjonerte brannmennene og vannbakkelskaka til ære for sin avdøde far..

Så lang alt vel, bortsett fra en intens lyst på kake og gode ideer for Ymes kommende bursdag.

Så våkna Yme, han var litt varm når han la seg, men nå var han glohet med feber. Jeg begynte egentlig å føle meg litt slapp selv så vi to la oss sammen. Og i morges var vi syke begge to. Hoste, tykk hals og elendes elende. Heldigvis er mamma her. Så her sitter vi i sofaen og ser vennebyen og ser misserable ut. Og jeg har konkludert med at trening, det er lifsfarlig og slett ikke sunt...


5 kommentarer:

 1. Ja, for tenk om du hadde vært allergisk mot nachos da! DET skulle tatt seg ut! Hadde det vært meg, hadde det vært krise i heimen, iallfall:)

  Men er virkelig misunnelig på den tredemølla altså! Eller misunnelig på deg for at du har sånn tredemølle, blir vel riktigere å si... Jeg tror jeg skal øsnke meg det til 40-årsdagen min:D

  Synes fortsatt at det er litt fjernt at du ser på Cake Boss da! Det finnes vel hyggelige norske serier, med klar tale, som du kan se? :)

  Hilsen bursdagsbarnet i lykkerus.
  Bursdag er LIIIIVET!!! (Sa hun som nettopp har levert bebi til Bestemor)
  :D :D :D

  SvarSlett
 2. Jeg er så glad for at jeg leste dette innlegget nå, for her har jeg sittet og prøvd å manne meg opp til å finne ballen og treningsgnisten. Aerobics-skoa er jo på, så det skulle forsåvidt ikke være så vanskelig å komme seg fra Macen og en meter ned på matta som ligger klar.. Men nå når jeg leste dette innlegget.. så er det helt greit å stå over allikevel. Går og henter ungene i stedet. Maniana! Maybe!
  Masse god bedring til dere begge to, vi hadde vår tørn forrige uke..
  God bedringsklemmer i hopetall!!! <3

  SvarSlett
 3. Nei, trening med haltende form er visst ikke bra. En som sa til meg en gang at man brøt ned immunforsvaret under treningen slik at om man brygget på noe så brøt det garantert ut etterpå. Trente med vondt i halsen og var sengeliggende en uke etterpå... Men dette antar jeg du vet mer om enn meg.. riktig god bedring i alle fall! :-)

  SvarSlett
 4. Helt enig, trening er virkelig ikke bra. God bedring og full sympatikvote!

  SvarSlett