torsdag 5. september 2013

Jentekveld og Aloveraparty

Hei.

Litt stille et par dager. Begynner å gjenta meg selv til det kjedsommelige, men den der papirhaugen som bare vokser.... Vel jeg gjorde et realt innhugg i den mandag kveld. Bet skikkelig fra meg. men av en merkelig grunn så hadde den vokst seg like stor igjen i dag. Lurer på om Round Up hjelper på slikt?

I går kveld hadde vi jentekveld. Alle jentene fra kontoret, en lasagne og Pepsi max. Og så ei som ikke drakk Pepsi Max. Det var veldig hyggelig. Enkelte av oss hadde ikke deltatt på slikt før og skrev på Facebook at det var som i Sex og Singelliv bare uten Cosmopolitan og veldig dyre sko. Så da kan dere tenke dere resten. Henning hadde nattvakt heldigvis. Så foruten en sovende Yme var det kun østrogen i omløp. Vi har jo vært så heldige å få en særdeles trivelig ny turnuslege av kvinnelig kjønn så vår stakkars svenske vikar går et hardt halvår i møte uten noen form for støtte på testosteronfronten. I allefall, da alle hadde lusket seg hjem var det for sent for blogging.I kveld har jeg vært på Aloveraparty. Det var mye jeg ikke visste fantes av Aloveraprodukter gitt. Ting man visstnok bare MÅ ha. Jeg trodde det var Aloveragel for å smøre på en solbrent kropp og Alovera Aftersun som man smører på selv om man ikke er solbrent. Nå har jo jeg en plan om et aldri så lite tupperwareparty her neste uke (er du i nærheten er du invitert!) så det var jo ikke bare Hennings "NO KJØP DU INGENTING!!!!" som holdt meg fra de store utskeielser. Merkelig det der, at Henning bare antar at jeg skal komme hjem med en masse unyttig tull og tøv når jeg drar på slike party... Som om det har skjedd noen gang... Skulle forresten ha kommet meg på et sånn derre lysparty også er jeg invitert på et annet hudpleieparty i oktober. Unngikk et sminkeparty, vurderte å sende Eir i stedet. Jo, jeg forstår at Henning er bekymret.

Helt tomhendt kom man jo ikke hjem da. Produktene var tross alt laget av Alovera som var håndplukket i Jordan! Jeg kjøpte for eksempel noe til Henning. Han har av en eller annen grunn jeg ikke finner ut av, tid til å BADE. Vi andre nøyer oss med en kjapp dusj.. Men i allefall så kjøpte jeg ei svær krukke (så ut sånn på bildet i allefall) med  badesalt som kom fra intet mindre enn Dødehavet! Jeg antar at det også er Alovera i det saltet siden det var et Aloveraparty jeg var på..

Det ble under det samme party nevnt at det nå er lusetid. Skolene landet over oversvømmes av lus og ungene likeså. Så en sjampo som skal forebygge lus virket som en god ide da alle satt å klødde seg litt diskre i nakken mens temaet var oppe. At sjampoen er på en flodhest som heter Hibo eller Mimo eller noe slikt var jo bare en ekstra bonus. Jeg unngikk balsamen som var på sneglen som bare sklir gjennom håret og gjør at alle knutene forsvinner. Selv om den antagelig hadde vært mer fornuftig pengebruk med tanke på Eir's høysåte av et hår. jeg tror nemlig ikke at det finnes den lus i verden som kommer seg gjennom det panseret der.

Jeg kunne jo ikke dra hjem uten å kjøpe noe til meg selv. Jeg mener, Henning fikk salt og ungene sjampo. Nå er jeg ikke et krem-menneske. Jeg har vel noen fuktighetskremer et sted og faktisk mener jeg å erindre at jeg også har en handkrem, men de står der. Og står der. Og står der. Og så kaster jeg dem sånn ca hvert tiende år. Så bodylotion utgår liksom. Men så var det et ord der i katalogen som fanget min oppmerksomhet. "Sprukne hæler" Gjett om da. Sandpapir er rene bløtkaka i forhold. Så nå har jeg gått til innkjøp av en krem som lover meg myke babyføtter i løpet av kort tid. Lurer på om den tar liktorna også? Skulle ikke forundre meg da det fantes en annen krem som hjalp både mot ammetrøbbel og halsbetennelse. Og for ikke å snakke om serien med produkter for hester! Og den hunden som var avbildet med ansiktsmaske og sånne agurker over øynene så ut til å like sjampoen sin riktig godt.Men man skal ikke skue hunden på hårene så her skal hælkremen få en ordentlig sjanse. Og neste gang tror jeg at jeg må gå for ei sånn såpe som forvandlet seg til en svamp når den kom i vann. Eller den der massasjesåpa som ble til olje når du tok på den. Evt sånn der tannkrem. Svær tube gitt! Nei, Aloveraparty var faktisk mer interessant enn jeg trodde.

I morgen skal jeg til Bodø. Årsmøte i legeforeningen. Og middag. Litt synd at jeg må kjøre hjem på kvelden da husmorferie på hotell i Bodø ikke hadde vært å forakte. Men litt godt å komme hjem og få en myk babyhæl i tryne når jeg legger meg også. Helt uten aloverakrem for øvrig...

2 kommentarer:

  1. Hihihi, slike party er farlige, du! :)

    SvarSlett
  2. Skjønner du har fine dager ;) jenteparty er helt topp - og det samme er aloe vera produkter ;) ønsker deg en nydelige helg og god reise :) klem

    SvarSlett