søndag 15. september 2013

Et år har gått...

Hei.

På torsdag hadde bloggen min ettårsjubileum! Tenk det, et helt år har gått siden jeg satte meg ned ved tastaturet og skrev mitt første blogginnlegg. (På torsdag hadde jeg vakt, satt på kontoret og kjørte meg bittelittegranne bort på noen stikkveier på et sykebesøk så var litt trøtt når jeg kom hjem. På fredag var jeg og Henning kjærester og spiste ost og kjeks mens vi så 71 grader Nord på opptak og i går så vi på Skal vi danse mens vi spiste Taco med ungene. De som følger meg på Instagram kan se at Isa helt klart ville slått Cathrine Sørland sine 39 poeng... Hadde det ikke vært for det lille fallet der på slutten... Isa's altså, ikke Cathrine... Derfor kommer dette innlegget i dag. SKulle egentlig vært på kontoret, men nå har jeg ofret bloggingen lenge nok!)Når jeg ser tilbake på mitt første blogginnlegg så ser jeg at livet egentlig ikke har forandret seg så veldig mye... Den gang som nå dreiet livet seg om å få en hel natts søvn. I egen seng, alene (ja, altså, Henning skal få lov å ligge der) og helst hjemme på eget soverom. Når, jeg spør, når skal det skje???

Det har jo blitt noen innlegg. Dette er faktisk nummer 234. Og jeg har hatt noen trofaste lesere som jeg tror har lest hvert eneste ett! Det er selvfølgelig mamma og min søster, takk til dere for all støtte!

Og så er det faktisk noen som ikke er programforpliktet til å følge meg som helt siden starten har kommet med hyggelige kommentarer, trykket trofast "liker" på Facebook og generelt vært en positiv drivkraft og motivator for å fortsette. Tusen takk til dere!! Ingen nevnt, ingen glemt!

Når jeg ser bakover i bloggen så ser jeg at jeg faktisk har skrevet om ganske mye forskjellig. Det kommer jeg til å fortsette med. Jeg skriver ikke så mye fra jobben, men litt. Grunnen til at det ikke blir mer er nok at jeg synes det er litt vanskelig å skrive generelt om jobb uten å bli for spesifikk og dermed trampe i taushetspliktfella. Men jeg tror jeg har klart å unngå det til nå. Jeg skriver jo først og fremst blogg som meg, Laila og på ingen måte som kommuneoverlege. Men fremtidige innlegg som omhandler en sjøsyk distriktslege på tokt vil nok forekomme. Og mens jeg skriver disse linjer hyler vinden på utsiden av vinduet og lover en stormfull uke..... Og Yme kommer nok også til å få innpass som gjesteblogger. Han trives med å blogge og Eir og Isa bare digger innleggene hans..

Jeg tror nok at jeg definerer meg selv i mammabloggsfæren. Dog har jeg med bloggen et inderlig ønske om at andre mammaer skal kunne senke skuldrene her inne. Selv om jeg også skriver om de gangene muffinsen faktisk ser bra ut når vi baker til kirkekaffen, så håper jeg jo at jeg har fått vist frem at alt ikke går på skinner her og at småbarnstiden er like frustrerende her som hos alle andre. Og at livet i Casa Didriksen på ingen måte er perfekt.

Jeg har i løpet av året opplevd noen minutter i berømthetens søkelys. Jeg ble nominert til årets morsomste mammablogg! Det var moro. Vant ikke, men det å bli nominert var i grunnen nok. Så har jeg jo nettopp, i følge en del arge kommentatorer, kalt alle som har kontakt med NAV for sytpeiser. Nå mener jeg fortsatt at jeg ikke gjorde akkurat det, men det er fascinerende å se forskjellen på hva folk leser og hva jeg faktisk skriver. Nå er verden normal igjen. Lite journalister på døra, en fullstendig stummende stillhet fra eventuelle sponsorer og leserne er igjen vennligsinnede mennesker..

Jeg kommer helt klart til å fortsette å blogge. Blogging er faktisk hobbyen jeg alltid har lett etter innser jeg. Når jeg setter meg foran PC'en går fingrene av seg selv og jeg vil tro at der jeg på ingen måte kan bruke Yoga som avslapning på grunn av helt klare fysiske hindringer, er blogging min Yoga. Can't live without it anymore! Hodet tømmes for problemer og energien strømmer inn! Så jeg håper at dere gidder å fortsette å lese, for blir jo litt stusslig da om det bare skulle være mamma og søstra mi..

Men hva er vel en bursdag uten gaver?? Som en takk til dere, som har holdt ut med meg dette året har jeg to supre giveaway! Jeg havnet tilfeldigvis over et bilde på Instagram som jeg syntes var så stilig. Profilen het Going.no og jeg fant ut at dama bak drev en nettbutikk med samme navn. For en matboksgal mamma i august var nettsiden et eldorado! Going.no er en kjempefin nettbutikk med matbokser, drikkeflasker, vognposer, annet utstyr rundt spising og masse mer. Jeg anbefaler alle en tur inn dit og dersom du kommer ut igjen uten å ha kjøpt noe så skylder jeg deg en Cola...

Going.no er drevet av en engasjert tobarnsmamma, og denne mammaen forstår seg ikke bare på matbokser og vognposer, men også på blogging. For da jeg (frekk som jeg er) sendte henne en mail og spurte om hun kunne tenke seg å gi leserne mine en flott jubileumsgave svarte hun i løpet av to minutter at SELVFØLGELIG ville hun det!! Faktisk ikke bare en gave, men to!Så nå er dere så heldige at dere kan vinne en drikkeflaske fra Ugly Children's clothing!! Og de har det der stilige melkemønsteret dere vet! Nå har jeg rett og slett sakset produktbeskrivelsen fra nettsiden:

Her er Ugly Children sin versjon av melkeflaskene fra 50 og 60 tallet, de som er gamle nok husker sikkert at de den gang var i glass. Deres versjon derimot er laget av 100% rustfritt stål. Flasken får du levert både med den klassiske Milk Cap og en praktisk drikketut med som lokk. Kommer i to farger og rommer 500 ml

 En rød og en blå flaske skal deles ut til to av dere og alt dere trenger å gjøre er å gratulerer meg med ettårsjubileet her i kommentarfeltet. Dere trenger hverken følge meg på facebook eller Instagram (@casadidriksen), men hyggelig om dere gjør det alikevel altså.

Dere må skrive om dere vil ha den røde


eller den blå,


og om dere ikke har en blogg må dere legge igjen en mailadresse så jeg når dere. Jeg trekker vinneren på torsdag!

Jepp, da var det bare å ta fatt på et nytt år! Vi blogges!

37 kommentarer:

 1. Hurra for ettårsdagen for den eneste bloggen jeg leser. Og jeg har nok også lest alle innleggene dine:-) Hilsen Katrine Wennevold

  SvarSlett
 2. Gratulerer med jubileum på bloggen din.
  Heldigvis dumpet jeg innom bloggen din på en tilfeldig bloggrunde og takk og lov for det. Jeg storkoser meg med hvert eneste innlegg.

  Jeg har utrolig lyst til å vinne den røde flasken men om noen andre vinner den kan jeg godt vinne den blå, jeg er ikke vanskelig jeg.

  Mvh Elisabet

  SvarSlett
 3. Gratulerer med årsdagen! En hilsen du får helt gratis uten intensjon om å være med i gi-borten din, fordi jeg har ikke bruk for premiene. Andre har uansett helt sikkert mer bruk for dem enn mannen min og jeg. :) Håper du fortsetter med bloggingen din i lang tid fremover!

  SvarSlett
 4. Hurra for deg jenta mi. Mamma:)

  SvarSlett
 5. Hei, du tar helt feil, jeg har også lest alle innleggene dine. Noen av dem har jeg lest FØR mora di har rukket å kommentere eller anbefale på facebook.Yme sone har jeg lest flere ganger.
  Gratulere jeg vil gjeren ha den røde om jeg vinner
  Ellinor
  ellinor@tonnes.no

  SvarSlett
 6. Har sagt d før og sei d ijænn, dagen e ikke dn samme utn dine bloginnlægg :)

  Om eg sku vær en av vinneran, så syns eg bægge flasken va fin.

  SvarSlett
 7. Hipp hurra! Jeg har lest bloggen din fast i noen mnd og digger den:) Blar ofte bakover for å lese også:) Begge flaskene var fine, men den blå ropte mest til meg;) bk__bv@hotmail.com

  SvarSlett
 8. Åhhh...jeg og lillesnuppa ønsker oss veldig en rød en. Spesielt siden lillesnuppa har en sparkebukse i matchende mønster!! :)

  Kristin

  jagersten@hotmail.com

  SvarSlett
 9. Jeg kan tenke meg den blå til mitt lille barnebarn.

  SvarSlett
 10. Gratulere med dagen! Det er noen år siden jeg var småbarnsmor, men jeg koser meg med innleggene dine. Tusen takk. Fortsett sånn. Jeg trenger ikke flaske, ville bare takke og gratulere. Eli

  SvarSlett
 11. Gratulerer så mye med det store jubileet!!!

  En herlig senke-skuldrene-blogg å lese! Måtte den leve i hundre'de år!!!

  Begge flaskene var lekre, minner om lettmelk og kulturmelk:)

  Bjørg.

  SvarSlett
 12. Gratulerer med dagen!! Koser meg med innleggene dine altså! :) Her hade det passet best med en rød flaske! :)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med 1års jubileet! :)
  Fortsett med bloggingen, jeg koser meg i alle fall stort med innleggene dine! :)

  Jeg synes nå begge flaskene var veldig fine, men den blå hadde passet ekstra fint i vesken min på veg til min nye jobb :)

  inger_nordby_89@hotmail.com

  SvarSlett
 14. Gratulerer med 1 års dag.
  Er alltid innom for å lese alle dine innlegg, men er vel ikkje alltid så flink til å kommentere.
  Kule drikkeflasker, eg ønskjer meg den blå. Men den raude er også ok:)

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med jubileet!
  Jeg leser hvert eneste innlegg og må bare si at du har klart å lage en blogg som lar meg slappe av og bare kose meg!
  p.s. hvis jeg skulle være så heldig å vinne ville jeg gjerne ha ønsket meg den røde!

  Krysser fingrene for mange år til!

  SvarSlett
 16. Gratulerer med dagen!! Du skriver så herlig at det er en fryd å lese! Lykke til videre!

  SvarSlett
 17. Gratulerer med dagen! Jeg er en av de som er glad for at du fant veien inne i blogglandia, for du er en av de jeg besøker. Både fordi du skriver lett og morsomt, men også fordi du tar opp dagsaktuelle tema.

  Hipp, hipp, hurra for ett åringen! Vi blogges videre...

  Nann Karin

  SvarSlett
 18. Ingrid ingridfax@hotmail.com16. september 2013 kl. 12:49

  Gratulerer med ettårsdagen! Jeg har lest bloggen din i noen uker nå, du skriver både godt og morsomt. Jeg digger deg!
  Hvis jeg skulle ha flaks å vinne ønsker jeg meg mest det røde.

  SvarSlett
 19. Gratulerer som 1 åring!
  Det å ta seg tid til å blogge og dele tanker slik som du gjør gir oss lesere glede og avkobling ;) Tusen takk og lykke til videre!
  Skulle jeg vinne - så kunne jeg tenke meg den røde flasken ;)

  eva@engh.org

  SvarSlett
 20. Ikke så lenge siden jeg ramlet over bloggen din, og har lest nesten alle innlegg siden, koser meg! :) Håper det blir mange år til med blogging! :)
  Ønsker meg den røde!
  Marijohanne@gmail.com

  SvarSlett
 21. Gratulerer så mye med 1-års dagen! :D
  Jeg følger deg på Instagram, og syns Isa gjorde en minst like bra opptreden som Katrine. :)

  Håper du fortsetter fremover med samme type blogging. :)

  Hvis jeg er så heldig å bli trukket ut, så syns jeg den blå var kul. :)
  marita.grostad@gmail.com

  SvarSlett
 22. Gratulerer så masse mæ 1 årsdagen ;-). Håpa du forsetter i mange år til ;-).
  Hilsen Annabell

  SvarSlett
 23. Du begynte å blogge omtrent idet jeg gikk ut i permisjon så jeg har kost meg med alle innleggene dine, og gjør det fortsatt! Nå av og til på jobb ;) jeg likte egentlig begge flaskene godt, men siden jeg later som at det er datteren min som skal få hvis jeg vinner ønsker jeg meg den røde!

  Fortsett med bloggingen!

  SvarSlett
 24. Gratulerer med ett års bloggdagen. Kan ikke tro det har gått ett helt år, men du det har vært et år med mye latter og glede. Må innrømme at Yme er en liten favoritt, da blir det mye lattertårer, og smått glemmer jeg at det faktisk ikke er han som skriver.
  Sammen med din mor og søster har jeg lest hver eneste en, og gleder meg fortsatt til neste:-)
  Velger rød hvis jeg skulle bli trukket ut.

  Stor klem fra Ragnhild<3

  SvarSlett
 25. Gratulerer med vel gjennomført første år! Da er det jammen min tur snart også!! Du og Pia var de første jeg fant hvor jeg tenkte at "Jo, DE er som meg!" Fulgt dere i tykt og tynt siden, og det akter jeg å fortsette med! :-) Kunne gjerne tenkt meg en sånn blå flaske også, forresten! Stå på videre, Laila! :-)

  SvarSlett
 26. Holdt ut med... særlig. Det er alltid koselig å komme innom her på en kaffekopp (skulle bare ønske at det var lettere å legge igjen spor fra mine i-enheter).

  De flaskene var skikkelig tøffe. Tar gjerne en blå jeg ;-)

  Forresten, jeg har funnet Kundalinyoga. Den kan gjøres av alle uansett fysisk form. Her er det ikke noe stå på hodet eller andre merksnodige stillinger. Kan jeg med min BMI gjøre dette, så kan du også. Jeg er spesielt god på å ligge i stillingen "død mann" ;-)

  SvarSlett
 27. Gratulerer med ett år som blogger!! De flaskene er flotte, den blå må gjerne få flytte inn her.

  SvarSlett
 28. Nå tar jeg på meg bastskjørtet og gjør en piruett mens jeg blåser i fanfaren og roper GRATULERER!!!!!
  Fantastisk! Og jeg gleder meg til forsettelsen! Må innrømme at jeg elsker skrivinga di.. det er ikke mange blogger hvor jeg MÅ lese HVERT ord for jeg er så redd for å gå glipp av noe!;)Og så digger jeg deg og da!
  Hurra!
  ..den røde flaska om du skulle trekke navnet mitt:)

  SvarSlett
 29. Hipp hurra med ett års jubileum, og for noen fine flasker. Om jeg har flaks håper jeg at den røde finner veien hjem til oss :-)

  SvarSlett
 30. Det er ikke bare mora di og søstra di - jeg har også vært her hele året! Gratulerer! Jeg blir selvfølgelig med på giveaway - synes flaskene er kule uansett farge:)

  SvarSlett
 31. Gratulerer med jubileet!
  Så fine flasker! Jeg har sånn rød Ugly Children's clothing-matboks, så en rød hadde jo vært supert da!

  SvarSlett
 32. Hipp hipp hurra! Jeg er en av de som har blitt trofast følger den siste tiden, og er hoppende glad for at du ikke har tenkt å gi deg! :) Du beskriver det så godt; også hos meg har det blitt en hobby, og har mange av de samme funksjonene som yoga (antakelig) har ;) Jeg digger bloggen din :)

  Når det er sagt, så vil keg gjerne vinne en sånn drikkeflaske. Som jeg skrev innlegg om er jeg på jakt etter gode flasker til tur, så det hadde vært fint å prøve denne kule typen. Nå har jeg vært strategisk og bladd gjennom kommentarene for å se om en av fargene er lurt å ønske seg, og selv om jeg etter opptelling burde gått for blå, er jeg litt metta på den fargen (...), og ønsker derfor rød ;-)

  SvarSlett
 33. Gratulerer med jubileet og takk for mange herlige innlegg! Eg les berre dei bloggane som får meg til å smile og le og nikke gjenkjennande, og slik er bloggen din:-) Takk!! Den drikkeflaska med blå blomar var grådig fin, syns eg..
  Mvh Betsy (betsy.nikolaisen@gmail.com)

  SvarSlett
 34. Hipp*hipp og gratulerer med bloggebursdag. Så gøy at du til og med har ordnet med pakke da gitt. Stor stas! Kule flasker, og den blå var aller finest! :)
  Håper du belønner deg selv med en liten (eller stor!!) pakke også. Å ha bloggebursdag er ikke noe å kjimse av. Det må markeres! ;)
  Ha en fin tirsdag.

  SvarSlett
 35. Gratulerer så mye! Kjempefin blogg har du:-) Jeg tar gjerne en rød, om jeg skulle være så heldig:-) Ønsker deg uansett et godt, nytt bloggeår!

  SvarSlett
 36. gratulerer med bloggdagen. Den blå var veldig fin, den kan jeg ønske meg... =)
  annemarit579(at)hotmail.com

  SvarSlett
 37. Selv om jeg er for seint til å være med på gi-bort-en din så kan jeg i alle fall si; Jippi og hipp hurra for at du begynte å blogge og vel blåst første året.
  Jeg kan bare sparke meg selv i leggen for at jeg ikke gikk inn igjen på søndag, for en flott premie du har fått gi bort, disse flaskene er bare knalltøffe.
  Jaja - jeg føler meg litt som en vinner likevel jeg, jeg har funnet bloggen din og koser meg med masse god lesing. Er en smule ustabil i bloggverden for tiden, "det virkelige livet" får ta skylden for det - men sånn er det, enkelte tider på året er mer utfordrende enn andre.

  Jeg gleder meg til et nytt bloggår sammen med deg,
  varm klem:)

  SvarSlett