søndag 5. mai 2013

Tatovering.

Hei.

Den gangen jeg var ung og dum reiste jeg til Australia. Akkurat det var jo ikke så dumt da. Australia er et fint land med mye god mat. Biffer som er stekt  18 timer for eksempel...

Men på en strand der så var det en liten sånn tatoveringssjappe.. Inn der gikk jeg.. Jepp. Say no more... Den som sa mer enn det var mamma. Har vel ikke kavet seg sånn opp siden jeg kom hjem med hull i nesa... Henning, som jeg hadde møtt kun måneder i forveien revurderte vel hele forholdet da han mente dette tydet på ekstremt dårlig dømmekraft. Men angrer ikke jeg...


I allefall. Hvis du ikke har tenkt deg på ferie til Australia med det første, og heller ikke har tenkt deg inn i ei sånn sjappa så har jeg altså løsningen når du vil sjokkere typen, dama eller svigermor under neste søndagsmiddag..

På nettsiden www.boldstatements.no selger de midlertidige tatoveringer. De er et nystartet firma som selger midlertidige tatoveringer på nett. Enn så lenge har de 60 forskjellige å velge i, men flere er på gang. Jeg var så heldig å vinne noen slike på en giveaway hos Pia og nå får du muligheten.

Her i huset falt jo så klart Beliebers-tatoveringen i smak..


Isa gikk for en klassisk sommerfugl


Yme tok et turkis monster, men han gnagde det av handa før jeg rakk å ta bilde av det. Men dere kan se det på nettsiden her..


Tatoveringene er veldig fine og holder ganske lenge. De er veldig enkle å ta på og sitter på huden med en gang. Tørker fort gjør de også. I tillegg er alle ingredienser godkjent av mattilsynet så Yme kunne gnage i seg den tatoveringen uten at det gjorde noe.

Pynte deg med et flagg til 17.mai? En stjerne bak øret? Et monster i panna..

Det du trenger å gjøre er å gå inn på nettsiden www.boldstatements.no og finne ut hvilken du liker. Skriv det inn i kommentarfeltet og jeg trekker tre heldige vinnere 9.mai.
10 kommentarer:

 1. Jeg vinner aldrig så jeg må alltid delta :) Jeg likte den hvor det står Normal people scare me :D

  SvarSlett
 2. Jeg likte de svarte sommerfuglene :)

  SvarSlett
 3. Jeg har veldig lyst på "Birdcage"! Tror den hadde vært litt tøff på leggen. :)

  SvarSlett
 4. Husets 4 åring ville latt seg begeistre av prinsesse tatovering.

  SvarSlett
 5. Vil egentlig være tøff og ta en orntli men det kommer aldri til å skje... Vinner heller aldri noe, men prøver lell:) Med ME "i huggu og ræ..a" syns jeg den med I can rise.. var kul, men også den med I don't need therapy... Krysser fingra, hilsen Anne Kristine

  SvarSlett
 6. Blodflekkene, såklart!! Både her og der!!

  SvarSlett
 7. Ladybugs:-)))))) krysser fingrene på at det er min tur til å vinne:-))

  SvarSlett
 8. Hei, da tror jeg noen stjerner hadde gjort seg :-)

  SvarSlett
 9. Jeg liker både ugler og svarte sommerfugler, jeg. :-)

  SvarSlett