søndag 16. juni 2013

Hvem er dere?

Hei.

Når jeg sitter og blogger så hender det jo at jeg undrer meg over hvem det er som sitter i andre enden og leser det jeg skriver. Det er klart, noen kjenner jeg jo. Sånn som mamma, hun er jo en svoren blodfan.. Og jentene på kontoret. Ære være deres oppmuntrende ord og LIKES :) Henning er ingen stor fan, han leser det jeg tvinger ham til å lese. Pappa leser stort sett hver dag..

Men de andre, de jeg egentlig ikke kjenner og som har funnet veien inn hit uten at jeg har tvunget meg på dem via min egen usjenerte reklame på Facebook.. Hvem er dere, og hvorfor i all  verden gidder dere å lese det jeg skriver?

Ikke misforstå, jeg synes det er forferdelig morsomt at dere er her og leser. Uten dere hadde det jo blitt rent ensomt å sitte her å skrive. Jeg bare lurer på hvordan dere fant meg og hva det er som gjør at dere fortsetter å lese.

Når man snakker om fans så har jeg jo to små fans i huset. De gjør jo at jeg tenker meg litt ekstra om før jeg publiserer noe. Nå er det for så vidt ikke så nøye hva JEG skriver for det er tross alt Yme som er den beste bloggeren!

"Hvorfor er dine blogger så kjedelig mamma??" "Kan du ikke skrive litt morsommere, sånn som Yme??" "Når kommer det egentlig en ny Yme-blogg" Her er man altså sønderblogget av sin egen sønn på 17 måneder. Det til tross for at begge storesøstre utmerket godt forstår at det EGENTLIG ikke er Yme som skriver. Men det er jo fort gjort å glemme det da, når mormor leser med Yme-stemme Yme har lagt merke til akkurat det de også la merke til med ting og tang.. Fantastisk kveldsunderholdning..Men dere andre både dere jeg kjenner og ikke kjenner, hvem er dere, hvordan fant dere meg og hva er det dere liker og ikke liker at jeg skriver om? Hva er morsomt og hva er dritkjedelig for å bruke Eir sine ord. Hva gjør Livet i Casa Didriksen til en bra blogg og hva kan gjøre den bedre. Trenger litt tips og feedback for å gjøre bloggen enda bedre. Så fyr løs, kom med ønsker og konstruktiv kritikk. Det blir en liten bloggpause nå, for vi skal kjøre usle 95 mil hjem til mormor i morgen.. En liten tur gjennom Danmark, over en aldri så liten bru, opp gjennom Sverige og over til Norge. Ungene gleder seg vilt til en dag preget av stillesitting og film!!

24 kommentarer:

 1. Hei! Jeg synes det er artig å lese om jobbhverdagen din, jeg. Ymes betraktninger skummer jeg stort sett bare gjennom. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. da håper jeg du liker innlegget jeg har i dag (17/6)..

   Slett
 2. Hei.
  Jeg oppdaget bloggen da en venn av meg fortalte meg om den og sendte en link så jeg kunne lese. Koser meg med hvert innlegg. Både dine og Yme sine ;)
  Du har en måte å skrive på som er artig og lett å lese. Et hverdagsliv mange kjenner seg igjen i og som ikke er "pyntet" på :)
  Dritkjedelig er den ihvertfall ikke, sett med mine 48 års øyne ;)
  God tur hjem til mormor :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker, turen ble riktig bra :) Fint og høre at du koser deg, da er målet nådd..

   Slett
 3. Jeg leser her innimellom. Fant deg først gjennom årets mammablogg kåring og treffer deg ofte igjen i kommentarfeltene! :) Koser meg når jeg kan lese om andre som har det sånn ca som oss. Da føler jeg meg ikke så ensom!

  SvarSlett
 4. Eg snubla over bloggen din via ein annan blogg, men huskar ikkje kven. Eg likar at det er både alvor og humor, du skriv lett og godt, det er gjenkjenneleg om småbarnslivet (som eg forsåvidt er ferdig med) og du henger ikkje ut nokon, verken små eller store.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så godt å høre det siste der, at du ikke mener jeg henger ut noen, for det prøver jeg virkelig å ikke gjøre.

   Slett
 5. Du veit vel at jeg er her. Det har vel noe med at man føler man har en del til felles:)

  SvarSlett
 6. Jeg liker humoren din, og måten du skriver på! Og så er vi litt like syns jeg.. dessuten elsker vi Pepsi Max begge 2.. <3 ;-P
  Jeg tror det var pga. mammabloggawards at jeg først tittet innom deg, og så er jo ikke mammabloggverdenen så stor..;-) Jeg syns det er såå koselig at du har besøkt meg også i det siste!! :-D
  God tur gjennom Skandinavia! :))

  SvarSlett
  Svar
  1. AHHH, pepsi max, du herlige drikk.. vet ikke hvorfor jeg har vært så treg med å oppdage din blogg men nå driver jeg og leser meg bakover så jeg har jo litt å kose meg med..

   Slett
 7. Fant bloggen din i kommentarfeltet hos en annen blogg(pias verden?) Likte kommentaren og sjekka deg ut;) liker det du skriver. Du pynter ikke på hverdagen og vi er like glade i bil og kjøring begge to:) kos dere videre på tur. Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. ja bilkjøring er jo alltid en glede. Så lenge Henning kjører.. :)

   Slett
 8. Datt over bloggen din og jeg liker den så godt. Hvorfor er jeg ikke helt sikker på, bare liker den. Også har vi litt lik arbeidsplass, jeg er legesekretær.

  SvarSlett
 9. Jeg er innom for første gang. Fant bloggen din via en annen blogg (var det kanskje hos "livet, døden, kjærligheten og Bamsemums"?) Jeg har ikke lest så mange av dine bloggposter, men likte veldig godt det nyeste innlegget ditt om å være fastlønnet kommunelege :) Jeg har troen på å skrive om det man brenner for og liker, da blir tekstene personlige og nære :) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tror du er inne på noeviktig. Man må blogge for seg selv og ikke for andre. Men superartig at noen liker det en skriver da:)

   Slett
 10. Jeg fant bloggen din via Pias verden tror jeg det var. Og jeg elsker å lese det du skriver. Om ungene, om jobben din og biltrøbbel. ;)

  Jeg er imponert over at du får det til å gå rundt med 3 unger og fastlegejobb med vaktordning. Godt å ha et familienettverk som stiller opp på begge sider i familien. :) Jeg har to gutter i alderen 2 og 6 år, og kjenner meg igjen i mange av beskrivelsene dine. Morsomt! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig at du liker bloggen. Høyst sannsynlig kommer det flere innlegg om biltrøbbel :) :)

   Slett
 11. Jeg fant bloggen din gjennom mannen din :)
  som barndomsvenninne av hans storesøster. Liker måten du skriver på, humor og ærlig....

  Lille-Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du. Har jo hørt om deg. Prøver å få Henning til å dele mer, men han gidder ikke. Merkelig, bloggen er jo så bra :) hyggelig at du leser i allefall!!

   Slett
 12. Fant deg gjennom Sytpeisbloggen som jo ble delt overalt. Jeg er ferdig med småbarn for uendelig av tid siden, men synes du skriver festlig og utrolig bra! Har lest mange av de tidligere bloggene dine nå og synes jeg kjenner dere alle sammen. Nå leser jeg hver dag og koser meg med livet deres som du beskriver det. Har aldri vært interessert i mammablogger tidligere, men denne kommer jeg til å følge ...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig, hyggelig. Så moro at Sytpeis-innlegget faktisk gav meg noen følgere :)

   Slett