onsdag 30. januar 2013

Jeg fikk uansett førstepremien!

Hei.

Ja da var den store dagen kommet og vinneren av årets morsomste mammablogg ble kåret. Av en eller annen grunn så ble det altså ikke meg! Jeg trøster meg med en flott fjerdeplass, det betyr at jeg ikke kom sist, bare nesten :) Dersom du vil se hvem som vant så kan du gå inn her.

Men jeg er jo veldig glad allikevel, for jeg har oppdaget at jeg har en leserskare som rommer et større mangfold enn jeg ante...

Jeg har jo lenge vært veldig imponert over mamma. Hun er jo en dame som begynner å dra på årene, hele 56 år må vite, det er jo fryktelig gammelt!! Men facebook har hun taket på. Særlig alle de spillene på facebook! Og nå har hun fått ny PC med Windows 8, og den går jo varm av alle spillappene hun laster ned. Så jeg har tenkt at, nei, man blir aldri for gammel til å lære seg data.. Nå har hun fått smarttelefon også. Min gamle Samsung Galaxy SII. Hun er livredd for å ta i den, men det kommer seg!! I allefall etter at hun fant ut at hun nå kan spille alle spillene fra Facebook og dataen på telefonen... Instagram fikk jeg lurt henne tpå også. Hun heter #nilsen56 så bare følg henne!! :)

Men i går, da ble jeg litt paff, og litt rørt, veldig glad og ikke minst veldig imponert!!

Jeg traff ei gammel dame. Med all respekt så må jeg få lov å kalle henne gammel for hun har rundet 80 så vidt meg bekjent. Mulig jeg husker feil, men jeg tror ikke det. Jeg kjenner henne ganske godt så vi slo av en prat..

"Det er så morsomt og koselig å lese det du skriver!" sa dama.

"Det jeg skriver?" "Åh, du mente det jeg hadde skrevet i lokalavisa?" jeg hadde jo med en liten epistel i lokalavisa der i desember og regnet med det var det hun henviste til.

"Nei, det du skriver på data. Om ungene og sånn. De er jo så fine, og det er så morsomt."

Nå gikk det faktisk opp for meg at hun refererte til bloggen. Jeg ble så glad! Og veldig imponert for det er ikke bare bare å orientere seg rundt i dataalderen selv for oss som i det minste vokste opp med Atari..

"Tusen takk!" fikk jeg nå stotret frem.

"Ja, jeg må inn å lese hver dag!"

Så der ser man. Det gjorde dagen min det der. Så utrolig hyggelig at også gamle som er i en helt annen fase av livet finner veien inn hit og synes det er underholdende tidsfordriv. Så det kan være det samme med hele kåringen av årets morsomste mammablogg, for jeg fikk førsteprisen i går allikevel.

Og du dame som vet hvem du er:  TUSEN TAKK!!

18 kommentarer:

 1. Det er veldig kjekt å bli gjort stas på, og nomineringen i mammablogg awards var stort i seg selv synes jeg - tenk å være en av fem som blir fremhevet:) Men det er de som leser bloggen resten av året som gjør at det er hyggelig å blogge, slike som du:) Og slik som din leser, for en utrolig herlig hendelse - slike sitter igjen lenge:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig i at nomineringen egentlig var det største (lett å si når man ikke vant, ikke sant) Det å være nominert har gitt meg mange nye lesere og det er stas. Og som du sier så er det leserne som er der året rundt det er morsomt å blogge for!!

   Slett
 2. Vanskelig den telefonen:) Huff å huff ka en ska prøv å lær seg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du må nok komme i helga for å lære deg litt mer...

   Slett
 3. Det varmer med sånne tilbakemeldinger. Mora mi på 76 fikser så vidt hotmail...hun har ikke en gang mobiltelefon!

  SvarSlett
  Svar
  1. Men Hotmail? Imponert! Syns hotmail er så rotete...

   Slett
 4. Så flott med slike tilbakemeldinger :)
  og jeg forstår at hun liker å lese bloggen din, det gjør jeg og.

  Det kommer sokker etter hvert, men må bli ferdig med jakka først . Eller så lander den som et midlertidig havari.

  Klem for en god torsdag.
  Her skal mor og sønn på et legebesøk, da feberen og hoste er påtagende og ikke avtagende ..

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff da, håper det snart snur og at dere er på bedringens vei før dere vet ordet av det! Vi har ingen hast så prioriter jakke og helse først :) :)

   Slett
 5. Så herlige tilbakemeldinger!!! Gratulerer så mye med både 4. plass og gode lesere :-)

  SvarSlett
 6. Så utrolig koselig tilbakemelding!
  Det er en påminner om at vi ikke vet hvem som leser det vi skriver, noe å tenke over det der.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant? Når jeg skriver så ser jeg for meg "leseren" som en som er som meg sånn ca.. Og så er de ikke det i det hele tatt :) Men tror det er viktig å ikke fokusere for mye på leserne når man skriver, for da blir det feil. Jeg skriver det JEG har lyst å skrive om, ikke det jeg tror de som leser vil høre :)

   Slett
  2. Det blir bare surr om en skal skrive det en tror folk vil ha. Dem som liker det du skriver kommer tilbake og blir, resten finner seg noe annet å gjøre. Vi må skrive det som gir skriveglede, ellers blir bloggkarrieren bare et blaff.

   Slett
 7. Så utrolig koselig. Det hadde jeg også blitt overveldet over.

  SvarSlett
 8. koselig, liker ldre som følger med:)

  SvarSlett
 9. så koselig! det føltes nok godt, ja :)

  SvarSlett