tirsdag 7. januar 2014

Vi er i rute!

Hei.

Hverdag, skole, barnehage og fotballtrening gjorde susen gitt. I kveld sov både Eir og Isa før åtte. Yme derimot.....

Fantastisk hva en toåring samler på av ting som bare må fortelles når man egentlig skal sove. Etter at pappaen hadde hørt på bablingen i en drøy time (nei, vi kunne ikke la ham ligge der å prate med seg selv, da ville han grått og da kunne han vekket Eir og Isa) skiftet vi og jeg overtok. Viste dere at Elfie er en pute? Hun er det altså. I allefall i følge Yme, halvt sovende.. Eller at sutt er deilig?? Veldig deilig.. Også i følge Yme. Men etter tirader med ytringer som var mer eller mindre forståelige sovnet han også før klokka var ni.

Og det var deilig!! Timer med kveld. Har sittet som et slakt i sofaen og ikke gjort noe fornuftig i det hele tatt.. Sett en og en halv time med australsk Masterchef på opptak. Henning protesterer høylydt og mener at det er verre enn all verdens bilprogram. Talk to the hand sier jeg. Denne kvelden er bare min! Min og vakttelefonen sin. Den har forøvrig klokelig holdt munn i kveld.

Nå er det sengetid. Og klokka er bare tolv.. I morgen er det ny dag, nye muligheter. Yme har forøvrig tenkt å leke med "jørgus". Jeg antar det er en lettvint måte å si Jørgen og Matheus, men det aner meg at vi må begynne å begrense "Vennebyen" på DVD og iPad. Ellers så er vi vel "mammus, pappus, Eirus og Isus" snart.
2 kommentarer:

 1. Så flinke dere har vært!
  Vi sov til 9.30 i dag, så rener ikke med at He kommer seg i seng noe tidligere i dag enn i går.... NÅ MÅ DET SKJERPES!

  Men i dag har jeg barnevakt og jobbedag... Men nyttårssløv som jeg er, har jobbedag blitt til bloggedag...

  NÅ!!!

  SvarSlett
 2. Hei
  Så artig å lese om Casa Didriksen:)
  Jeg heter også Didriksen og det gjorde hele lesingen ekstra artig:)

  SvarSlett