lørdag 16. februar 2013

Tid for giveaway!!

Hei.

I anledning at jeg med rasende fart nærmer meg 50 000 (!) sidevisninger på bloggen, og for å feire at jeg skal ha en hel uke vinterferie (kun avbrutt av et par kvelder ned på kontoret for å få unna noe papirarbeid) så tenkte jeg at det kunne passe med en liten gave til en av dere lesere.

Den oppmerksomme leser har jo fått med seg at Yme har begynt i barnehage. Dette skjedde på samme tid som Isa plutselig over natten ikke lengre passet et eneste klesplagg i skapet sitt. Dermed var det duket for tidenes klesmerkingsmaraton i Casa Didriksen. Nå skal jeg ikke ta på meg æren for at det gikk så bra som det gjorde. Mamma kom en ekstra helg på besøk for å stryke på merkelapper..

Jeg har siden Eir begynte i barnehage vært en svoren tilhenger av Navnelapper fra Askeladden. Jeg synes de er fine og de er enkle å bruke (hvis man ser bort fra at de faktisk må strykes på). Jeg tror jeg må være en av deres beste kunder for det er ikke få sett med lapper som har funnet veien til postkassen vår.Jeg hadde akkurat bestilt en haug med lapper da nyheten om de nye strykefrie fargelappene kom. Men takket være mammas iherdige innsats er nå de fleste av strykelappene brukt opp og jeg var ikke sen om å bestille av de strykefrie. Og nå er alle sorger som gjaldt stryking glemt for de nye lappene er jo, ja jeg gjentar meg selv her: strykefrie!!

De strykefrie er i tillegg til å være nettopp strykefrie også fine med et utall bakgrunnsfarger og bilder og skrifttyper. Her er de jeg bestilte denne gangen. Vi er inne i en litt "jeg elsker turkis" periode for Eir sin del og nåde den som kaller det for lyseblå eller Gud forby grønn... Isa er plutselig blitt en prinsesse faktisk så prinsessekronen falt i smak. Så er jeg så ultratradisjonell at Yme endte opp med en gravemaskin.. Brrrrmmrrmmr er et mye brukt ord for tiden.


Jeg har prøvd dem på litt forskjellig. Både klær, ski, bøker og drikkeflasker. De har tålt både snø ute, oppvaskmaskin inne og vaskemaskin. Det er viktig at man fester dem på tørt underlag og på klærne skal de festes på enten vaskelappen (det er aller best) eller merkelappen.
Så til den gledelige saken. Askeladden gir bort ett sett strykefrie fargelapper til en av dere lesere! Dere får selvfølgelig velge farge, motiv og tekst :) Ett sett består av 120 lapper.

Det dere må gjøre er:

1: Legg igjen en kommentar nder der dere gir et vink om hva dere liker best å lese om her på bloggen. Bør Yme få mere plass? Vil dere ha flere oppskrifter? Skal jeg skrive mindre om nattevåk og lite søvn? Dette gir 1 lodd.

2: For å like facebooksiden min eller legge deg til som følger av bloggen får du ett lodd til.

3: Dersom du deler ett innlegg fra bloggen min på Facebook eller linker til det fra din egen blogg om du har en så blir enda ett lodd :)

Du kan altså få tre lodd totalt. Skriv i kommentaren hvor mange lodd du tar, og dersom du ikke har en egen blogg så må du legge igjen en mailadresse slik at jeg når deg :) Med mindre du vet at jeg har telefonnummeret ditt da :) Jeg trekker vinneren søndag om en uke, altså den 24. Februar.

Lykke til!

43 kommentarer:

 1. Førstemann ut :)
  God lørdag Laila!
  Jeg liker at du blander slik du gjør nå, kanskje netopp det er slik livet er... ting dukker opp.

  3 lodd på meg .

  Klem
  Nann Karin

  SvarSlett
 2. Vanskelig spørsmål du stiller altså. Du skriver morsomt om så mange tema. Innlegget om todd tidligere i uka likte jeg godt. Tupperwareråd er en tidligere favoritt.

  Jeg har hørt rykter om at det er mulig å endre innstillinger for kommentarer på blogspot slik at man kan fylle ut skjema istedenfor å velge profil. Får meg som elsker i-enheter (altså iPad og iPhone), så hadde det vært en fordel, dersom det er greit å komme med en sånt vink også ;-)

  Følger deg på bloglovin, holder det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det holder. Jeg skal se på de innstilingene. Tak for tips :)

   Slett
 3. To lodd på meg, følger deg på Bloglovin :-)

  ashildsk@gmail.com

  SvarSlett
 4. Hei, det blir tre lodd på meg!

  Jeg liker at du skriver om mange forskjellige ting, og koselig å følge med på dere!

  Hanne Guro

  SvarSlett
 5. Det er lengesiden jeg trengte navnelapper (om man ser bort fra de lappene vi mått bruke når min Far mått flytte til et demensboende), så jeg trenger ikke noe lodd. Men jeg har bare lyst til å si at dere har så fine navn på barna deres!

  SvarSlett
 6. Hurra:-)
  2 lodd på meg:-)
  Jeg liker å lese hva som foregår mellom de fire veggene deres:-) nå er ganske ny leser hos deg men jeg følger med:-)

  SvarSlett
 7. To lodd på meg :-)
  Jeg koser meg med å lese om dagliglivet i Casa Didriksen :-)

  Ha en fortsatt finfin helg

  SvarSlett
 8. Jeg gratulerer med 50,000 sidevisninger :)
  Det er vanskelig og velge noe jeg liker best,jeg synes du har en fin blanding av innlegg og synes du skal fortsette slik du gjør :)
  Jeg følger bloggen din på Facebook og med Google :)
  Ta gjerne en tur innom min blogg også :)
  Jeg har delt innlegget på Facebook :)
  Så jeg trekker 3 lodd:)

  Ønsker deg masse lykke til videre med bloggen :)
  Stor hilsen fra Monica Karin
  canim_monica@hotmail.com
  http://nysgjerrigheten.blogg.no/

  SvarSlett
 9. Bare fortsett! Jeg hiver meg med og tar et lykkelodd:)

  SvarSlett
 10. Hei. Som du vet har jeg lest mye her, og er nå innom med jevne mellomrom for å sjekke:-) Historien om Rapunzel er nok min favoritt hittil, så den skal jeg finne og dele.

  3 lodd på meg :-)

  Hilsen den eneste Svanhild i Gildeskål

  SvarSlett
 11. Jeg tar 3 lykkelodd! Fortsett slik som nå! Følger deg på face og har delt dette innlegget der!

  Hilde :)

  SvarSlett
 12. Dette var jammen en genial give away, absolutt noe vi trenger når snuppa forhåpentligvis begynner i barnehage til høsten! Jeg synes du skal fortsette som du gjør med litt av alt :) jeg trekker forresten to lodd!
  ingerbergheim@gmail.com

  SvarSlett
 13. Prøver meg på et flaxlodd :)
  Litt av alt liker vi, men spesielt glad i oppskriftene

  martine@svarstad.com

  SvarSlett
 14. Tror jeg tar to lodd, men er usikker på om jeg fikk til det med å følge deg....
  Jeg syntes du skriver utrolig morsomt uansett, men Yme sine innlegg er knallgode! (kanskje fordi jeg har en tulle på nesten samme alder... ;-)

  annelinetornes(at)gmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg har nettopp oppdaget bloggen din, så har derfor dessverre ingen forslag til forbedringer (men jeg håper jeg får være med uansett). Jeg har likt siden din på facebook, og følger bloggen :) Det blir 2 lodd vil jeg tro :)

  snefrid1@msn.com

  SvarSlett
 16. Jeg synes bloggen er super som den er. Det er en herlig blanding av alt livet faktisk består av :) Supert!
  Jeg trekker tre lykkelodd (delt på FB) og krysser fingrene. med seks barn får man ALDRI nok navnelapper hehe
  tina.triger@live.com

  SvarSlett
 17. Jeg ønsker mer oppskrifter :)
  og har likt face :)
  så 2 lodd på meg :)


  tomkgreen@hotmail.com

  SvarSlett
 18. Strykefritt? Det er jo genialt for meg! Som alltid løper rundt å leter etter tusj..
  Prøver lykken med ett lodd!
  Og vil at bloggen skal fortsette akkurat som den er! Litt av alt! (Og selvsagt er jeg aller mest glad i å lese om de gangene ikke alt går på skinner.. For da ler jeg og kjenner meg normal! ;-)

  SvarSlett
 19. Kunne virkelig tenkt meg slike strykefrie navnelapper da minsta skal i barnehagen no , og mor stryker jo ingenting, trekk eit lykkelodd :)
  Eg liker at ting virker ut til og vere slik ting er !!! :)
  rossland84@yahoo.no

  SvarSlett
 20. Hei!
  Jeg tar gjerne 1 lodd.

  Noe som hadde vært kjekt på bloggen er slik "gruppering", at man setter alle innlegg om mat under en link, alle innlegg om Yme under en annen link osv. :) Da er det så mye enklere å finne tilbake til gamle innlegg man gjerne skulle lest om igjen.

  Ellers er jo nye oppskrifter alltids spennende. Interiør har jeg mindre interesse av, om ikke det er diy.

  i_sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 21. Heier på deg uansett hva du skriver, så lenge du fortsetter å skrive... Artig å følge med på aktivitetsnivået til noen som har samme yrke og barn i samme alder som meg :)
  2 lodd til meg, og mail/tlf kan du få hvis jeg vinner :)
  K.

  SvarSlett
 22. 2 lodd på meg! Navnelapper får man aldri nok av, alltids noe som dukker opp som ikke er merket. :)

  -Sandra (snadrals@hotmail.com)

  SvarSlett
 23. Hiver meg så klart med!
  Satser på vinnerloddet med et lodd :)

  Mvh Camilla, skogsmusa@hotmail.no

  SvarSlett
 24. Du har en fantastisk morsom blogg, som går som høytlesning her!! :)

  Tar 2 lodd.

  Kristin

  jagersten@hotmail.com

  SvarSlett
 25. Jeg velger ut tre lodd jeg :)
  elsker å lese om oppskrifter, og nye triks i matlaging :)

  sad_angel4@hotmail.com

  SvarSlett
 26. Jeg henger bare sånn etter her inne, skulle jo være med her... Holder en knapp på innleggene fra Yme, tett etterfulgt av resten. Koser meg så masse her inne og liker godt måten du skriver på - fortsett som du gjør:)
  Jeg trekker to lodd og så linker jeg fra sidepanelet til dette innlegget. Om det holder til siste loddet tar jeg gjerne det også;)
  Og så krysser jeg fingrene, disse lappene er knallfine. Jeg har kun brukt disse merkelappene og alt som ble merket den gang da er fortsatt merket - her snakker vi kvalitet!

  Fin kveld
  klem:)

  SvarSlett
 27. Jeg liker å lese om det som skjer der og da :) Slik som nå :)
  3 lodd på meg :D

  SvarSlett
 28. Liker bloggen akkurat slik den er nå jeg.
  Liker FB-siden og har delt på FB
  Trekker 3 lodd :)
  kjerstiogkim@hotmail.com

  SvarSlett
 29. Trenger du et lån ??
  Er du på jakt etter økonomisk bistand, Er du desperat behov for økonomisk hjelp? Hammers Finance Charter er her for å gi deg din forespurte låne beløpet forutsatt at du vil være i stand til å betale tilbake lånet. Vi gir ut lån til en kurs på 3% rente, for å søke kontakt oss på am_credit@outlook.com
  Du kan kontakte oss for alle typer lån som skolen lån, bil lån, hus lån, business lån, helse / medisinsk lån, etc
  For mer informasjon eller påmelding, kontakt oss på am_credit@outlook.com

  SvarSlett
 30. Trenger du et lån ??
  Er du på jakt etter økonomisk bistand, Er du desperat behov for økonomisk hjelp? Hammers Finance Charter er her for å gi deg din forespurte låne beløpet forutsatt at du vil være i stand til å betale tilbake lånet. Vi gir ut lån til en kurs på 3% rente, for å søke kontakt oss på am_credit@outlook.com
  Du kan kontakte oss for alle typer lån som skolen lån, bil lån, hus lån, business lån, helse / medisinsk lån, etc
  For mer informasjon eller påmelding, kontakt oss på am_credit@outlook.com

  SvarSlett
 31. Hallo

  Vi er kristen organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomiske help.So hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å bosette din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å skaffe kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post mrsdorothysmith01@gmail.com for Bibelen sier "" Luke 11:10 Alle som ber, han får; han som leter, han finner, og den som banker på, skal døren bli åpnet ".Så ikke la disse muligheten gå forbi deg fordi Jesus er den samme i går, i dag og for alltid more.Please disse er for seriøse tenkende og gud frykter People.

  Navnet ditt:
  KJØNN;
  ALDER;
  Land
  Lånebeløp:
  Lån Varighet:
  FORMÅL MED LÅNE;
  Dine månedlige inntekter;
  Gyldig Cell Phone Number:

  Takk for din forståelse til kontakt Mens vi venter

  hilsen
  Ledelse
  E-post: mrsdorothysmith01@gmail.com

  SvarSlett
 32. Velkommen Scott lån organisasjon dannet for å hjelpe folk i behov av hjelper, for eksempel økonomisk hjelp til Bhude. Så hvis du går gjennom økonomiske problemer eller er du i noen økonomisk rot, og du trenger midler til å starte opp din egen virksomhet, eller du trenger lån for å betale din gjeld eller betale dine regninger, starte en hyggelig forretning, eller du finner det vanskelig å hente inn kapital lån fra lokale banker, kontakt oss i dag via e-post: bhudescottloancompany@yandex.com
  informasjon som er nødvendig
  Navnet ditt...
  Etternavn...
  KJØNN..
  ALDER...
  Land......
  Gyldig ID-kort ...
  FORMÅL MED LÅNE ........
  Dine månedlige inntekter ....
  Lånebeløp trengte ....
  Loan Varighet ....
  Gyldig Cell Phone Number ....
  Takk for din forståelse.
  Hilsen.

  SvarSlett
 33. hvis du er fattig eller du er blakk kontakte meg nå på min e-post alabamacredito@outlook.com jeg tilbyr alle typer økonomisk hjelp, jeg er en rik forretningskvinne , og jeg kan gi deg nok penger til å starte din bedrift også.
  Hvis du ønsker å få et lån bare send meg nå, og jeg vil gi deg et lån på billig rente på 2%, jeg tilbyr alle typer økonomisk bistand, ta kontakt med meg alabamacredito@outlook.com
  Takk

  SvarSlett

 34. We are a Finance Industry Company professionals with over 15 Years Experience and a focus on providing Bank Guarantee and Standby Letter of Credit from some of the World Top 25 Prime Banks primarily from Barclays, Deutsche Bank, HSBC,Credit Suisse e.t.c.

  FEATURES:
  Amounts from $1 million to 5 Billion+
  Euro’s or US Dollars
  Great Attorney Trust Account Protection
  Delivered via MT760, MT799 and MT103 Swift with Full Bank Responsibility
  Brokers Always Protected

  Purchase Instrument of BG/SBLC : 32%+2% Min Face Value cut = EUR/USD 1M-5B
  Lease Instrument of BG/SBLC : 4%+2% Min Face Value cut = EUR/USD 1M-5B

  Interested Agents/Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.


  We Facilitate Bank instruments SBLC for Lease and Purchase. Whether you are a new startup, medium or large establishment that needs a financial solution to fund/get your project off the ground or business looking for extra capital to expand your operation,our company renders credible and trusted bank guarantee provider who are willing to fund and give financing solutions that suits your specific business needs.

  We help you secure and issue sblc and bank guarantee for your trade, projects and investment from top AA rated world Banks like HSBC, Barclays, Dutch Ing Bank, Llyods e.t.c because that’s the best and safest strategy for our clients.e.t.c

  DESCRIPTION OF INSTRUMENTS

  1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600
  2. Currency : USD/EURO
  3. Age of Issue: Fresh Cut
  4. Term: One year and One day
  5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value)
  6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2
  7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties
  8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c
  9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760
  10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103
  11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier


  Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request.  Name:Richardson McAnthony
  Contact Mail : intertekfinance@gmail.com

  SvarSlett
 35. * Tilbyr en rente på 3% rentelån
  * Forsikring for kontantløs Entreprenør
  * Garanti for penger

  Med god kreditt score tilbyr Credit Financier Home sikkerhetslån og ikke-sikkerhetslån til enkeltpersoner eller selskaps- eller kooperative foreninger med det formål industrielle og personlige fordeler.

  Kontakt adresse:
  Whatsapp: +15184181390
  Direkte mail
  creditfinancierhome@gmail.com

  SvarSlett
 36. Jeg er veldig glad for å fortelle deg om dette
  Jeg fikk lån på 20.000 $ på 2% fra cloudloancenter@gmail.com
  Hvis du er dårlig og du trenger presserende lån, ta kontakt med Mr Cloud
  Han er god i å gi ut lån og hjelpe andre.
  kontakt cloudloancenter@gmail.com

  SvarSlett
 37. Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot, eller trenger du penger til å starte opp din egen bedrift? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og middels virksomhet? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitusjoner ?. du kan faktisk få et trygt og godt lån fra et anerkjent lånefirma du kan få $ 1000 til $ 10.000.000, dette er et resongert lånefirma kontakt oss i dag
  E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com
  Med vennlig hilsen din
  ADAMS BALYN

  SvarSlett
 38. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlett
 39. We specialized in Bank Guarantee {BG}, Standby Letter of Credit {SBLC}, Medium Term Notes {MTN}, Confirmable Bank Draft {CBD} as well as other financial instruments issued from AAA Rated bank such as HSBC Bank Hong Kong, HSBC Bank London, Deutsche Bank AG Frankfurt, Barclays Bank , Standard Chartered Bank and others on lease at the lowest available rates depending on the face value of the instrument needed.

  We deliver with time and precision as sethforth in the agreement. Our terms and Conditions are reasonable, below is our instrument description.

  The procedure is very simple; the instrument will be reserved on euro clear to be verified by your bank, after verification an arrangement will be made for necessary bank documents and stock testing expenses, the cost of the Bank Guarantee will be paid after the delivery of the MT760.

  Below is our instrument description.

  DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
  1. Instrument: Bank Guarantee (BG/SBLC) (Appendix A)
  2. Total Face Value: Eur 5M MIN and Eur 10B MAX (Ten Billion USD).
  3. Issuing Bank: HSBC Bank London, Credit Suisse and Deutsche Bank Frankfurt.
  4. Age: One Year, One Month
  5. Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission fees to brokers.
  6. Delivery: Bank to Bank swift.
  7. Payment: MT-103 or MT760
  8. Hard Copy: Bonded Courier within 7 banking days.

  All relevant business information will be provided upon request plus our terms and procedures: If you are interested please contact me for us to proceed further

  Regards

  Devdutt Vyas
  Email: devdutt_vyas@outlook.com
  devdutt.vyas2016@gmail.com
  Skype: devdutt.vyas

  SvarSlett
 40. Hei herr / fru

  Har du behov for økonomisk hjelp, har du alvorlig behov for et presserende lån, å starte opp din egen bedrift, er du i gjeld og ingen midler til betaling? Dette er din sjanse til å nå dine ønskemål fordi vi gir ut personlige lån, business lån, og alle typer lån til 3% rente .... informasjon kontakt oss via e-post: universal_credit_financeltd@webadicta.org

  Lånerens INFORMASJON:
  Fullt navn: _______________
  Lånbeløp som trengs: ____________
  Lånets varighet: ____________
  Hensikt: _________
  Telefon: ___________
  Land: _________
  Mr. Louis Mcchesney
  +44 750 9753 443
  Generell konsulent

  SvarSlett
 41. Hilsen til deg.

  Vi tilbyr sikret og usikret lån til meget lav rente på% 3 Vi tilbyr Personlig lån, Gjeldskonsolideringslån, Venture Capital, Business Loan, Utdannelseslån, Hjemslån eller "Lån uansett! Har du dårlig kreditt? fortsatt gjelder. Hvis ja Kontakt oss via e-post: super.hmloan@yandex.com !!!

  Med vennlig hilsen,
  Rogers Smith

  SvarSlett