torsdag 28. november 2013

Dropp plastikk - glass er fantastisk!

DENNE GIVEAWAY ER AVSLUTTET


Hei.

Det er på tide med en giveaway!

For en stund siden ramlet jeg over noen stilige bilder på Instagram. @agent_monica het brukeren og bildet var av noen stilige flasker. Jeg klikket meg inn på brukeren og fant ut at dama hadde en nettside og egen nettbutikk. Ny av året faktisk. Ikke ofte jeg oppdager nyheter, men hei, en gang skal jeg også være først med det hippe!

Agent M er en nettside som inneholder litt av hvert for småbarnforeldre. Dama bak siden og butikken heter Monica Flagtvedt og hun ble mamma i 2008. Hun er opptatt av at små barn trenger trygge produkter. Og de trenger ikke så himla mange produkter. I allefall ikke i starten. Antagelig ikke senere heller, men Monica har fokusert på småbarn.

Hun selger flasker, merinoull og soveposer, pleieprodukter, stellevesker og te/kaffekopper. Jepp, alle basalbehov er dekket, mat, søvn, stell og ikke minst kaffekopp til en søvndeprimert mor! Til og med veske til iPaden har hun på sidene sine! Et must for mor som skal lese blogg mens poden sover på kafe.

Jeg var jo mest nysgjerrig på de der flaskene jeg da, så jeg klikket meg inn. Glassflasker! Pokker også, er dama helt 1930?? Hvem bruker vel glassflasker. De er tunge, de knuses, de er håpløse å vaske, ja i det hele tatt.. Goodbye Agent M tenkte jeg. Greit at man skal være retro, men jeg pakker jo ikke en glassflaske i gymbagen til Eir....

Men dama fortsatte jo med kule bilder på Instagram, så en kveld gikk jeg inn på nettsiden. Hva var det jeg overså? Leste litt mer nøye og ble etter hvert rimelig imponert. Her har du ei dame med et produkt hun ikke bare tror på, men som virkelig har dokumentasjonen i orden.

Det er jo inn i tiden å kjøpe BPA-frie plastprodukter. Det vet vi jo alle er farlig for de små. Det som "noen" har glemt å fortelle er at disse "trygge" BPA-frie flaskene inneholder BPS som er akkurat like farlig. Monica har skrevet brev til flere aktører som har testet trygge flasker og får foruroligende svar, for de sier rett ut at "det finnes i realiteten ingen trygge drikkeflasker i plast" og "flaskene testes ikke for BPS, kun BPA. Derav slagordet: Dropp plastikk - glass er fantastisk!

Jo,jo, men glass?? Jeg så fortsatt for meg glasskår på kjøkkengulvet og sendte en mail til Monica som responderte med å la meg få teste en flaske. Sånn for å få bevist for meg at dette faktisk funker..

Og det gjorde det. Flaska jeg fikk tilsendt var en Turkis Flip Cap Drikkeflaske på 450 ml. Fargen fikk jo Eir til å gå i fistel. Fineste flaska hun hadde sett!!


Flaska kom med to lokk. Lokket med flipcap er min favoritt. Den flippen er superlett å få av. Du klarer det med overleppa. Det at den er så lett å ta av gjør at den ikke egner seg helt til å ligge å rulle på gulvet i bilen, men min har gjort det også uten at det gikk galt, men det anbefales ikke. Hvis du ikke er fan av 450 ml vann på gulvet da.

Men fortvil ikke, det finnes et skrulokk som er helt tett som kan brukes når du transporterer flaska.
Litt tung er den, men ikke slik at jeg egentlig har tenkt over det. Og Monica har et tips dersom du skal bruke den på trening. Ha den tom i bagen og fyll den når du kommer frem. Men du klarer fint å bære de 450 grammene ekstra også. Ikke at jeg har vært på trening altså, men er du først en sånn som trener så klarer du det tenker jeg.

Men den har jo plasttrekk tenker du nå.. Neida, den har silikontrekk. Helt fritt for alle lumske stoffer. Og det er jo silikontrekket som gjør at jeg nå er en svoren tilhenger av flaska for den knuses slett ikke. Kan fint ramle i gulvet faktisk.. Med mindre du skrur av korken og slamrer kanten på flaska i kjøkkenbenken så knuser du ikke denne flaska! Og den blir gullende ren i oppvaskmaskinen og du slipper å ta av silikonen. Og en ting til med den korken. Når den er åpen så er den åpen, det er et ordentlig hull slik at det kommer en ordentlig slurk med vann. Du slipper å suge til du er lyseblå i ansiktet liksom....

Flaskene finnes i masse fine farger, de finnes i størrelser fra tåteflasker, til drikkeflasker for barn, til
drikkeflasker for meg og til de som vil ha enda større, nemlig 650 ml. I skrivende stund har jeg bestilling inne på tåteflaske og drikkeflaske til jentene.

Nå er doktor Didriksen kjøpt og betalt tenker du. Nope. Ikke mer enn at jeg fikk den flaska da. Og likte den faktisk veldig godt.

Den passer som avkjølende kompis når man koker fløtekarameller:


Og som venn når du blir litt tørst når du blogger


Og ikke minst som følgesvenn på vakt..


Nå skulle det vært et treningsbilde her, men som dere vet...

Vel, så til rosinen i pølsa. Monica er i gavmildt førjulshumør og gir bort ikke mindre enn TRE!! slike flasker til dere heldige lesere! Det dere trenger å gjøre er å gå inn på nettsiden hennes og finne din flaskefavoritt når det gjelder farge og størrelse og skriv inn i kommentarfeltet under her. Vinnerene trekkes søndag 8 desember.

Og når du er innom nettsiden til Monica så les gjerne hva hun skriver om BPA og BPS for hun skriver så mye bedre enn meg om det.

Og så må jeg legge til at alt det andre Monica selger er like gjennomtenkt og sikkert. Tror favoritten for tiden er den økologiske luseoljen. Et tips til alle fortvilte Gildeskålværinger som i disse tider tømmer lageret til Meløy apotek..

Ha en fin uke da folkens, og dropp plastikk!

blogglisten_46d97f3e1db002a99b0dc35ad3fd511d


35 kommentarer:

 1. Lekre flasker! Ønsker meg lilla, 450 ml :)

  SvarSlett
 2. Eller, nei, den finnes ikke i lilla. Da ønsker jeg meg raspberry, i samme størrelse som du har :)
  Ellen, igjen, og for ordens skyld; Nygård :-)

  SvarSlett
 3. Fine! Ønsker meg en flaske i fargen grå - 450 ml. =)

  SvarSlett
 4. Utolig stilig. Ønska me ei i rosa 450 ml. Annabell

  SvarSlett
 5. Kjempefin. Ønsker i raspberry helst str 650 ml evt 450 ml. Hilsen Dagny

  SvarSlett
 6. Stilling! Ønska mæ ei turkis 450 ml : Ragnhild

  SvarSlett
 7. Grey carbon flip cap 650 ml er på mi ønskeliste :-)

  SvarSlett
 8. Jeg ønsker meg 650 ml i sort. :)
  Hilsen "trofast leser som ikke er så flink til å kommentere"

  SvarSlett
 9. Jeg ønsker meg 450 i oransje

  SvarSlett
 10. Knallfine flasker! Jeg ønsker meg 450 ml raspberry :)

  SvarSlett
 11. Håper karamellene smakt og ikke fløt ut av innpakningen 😄 slenger meg med i trekningen! Nann K

  SvarSlett
 12. Ønsker meg en spring green 450 ml standard cap, og en orange 250 ml standard cap.

  Hilsen en som ofte leser men ikke kommenterer:) Fine flasker, fin blogg!

  SvarSlett
 13. Ønsker meg en raspberry flip cap 450 ml :)

  Hilsen Margrete

  SvarSlett
 14. Ååå, den var kul!! Og jeg som har etterlyst ordentlig drikkeflaske og greier! Så bra med produkter som faktisk funker, og så merker jeg jo at jeg stoler automatisk litt mer på småbarnsmødre.. :) Vet du, jeg liker best den turkise. Rett og slett :) Tenk å fått en sånn da..Jeg krysser fingrene! (Og håper mormor slapp å bruke hagla..?) :)

  SvarSlett
 15. Ønsker meg Grey Carbon Flip Cap 650 ml :)

  SvarSlett
 16. Hei:) jeg ønsker meg ei flaske i fargen raspberry i str 650:) bk_bv@Hotmail.com

  SvarSlett
 17. Fantastik skrevet, jeg blir glad for Monica. Jeg har flere flasker til store og små og er veldig glad i dem.

  SvarSlett
 18. Kjempeflotte flasker. Jeg ønsker meg en lilla. :)
  Og kjempeflott nettbutikk. Denne må jeg legge til i favorittene mine. :)

  SvarSlett
 19. Oi, for en fin flaske! Denne hadde jo vært den perfekte oppgraderingen av min 3 mnd gamle Imsdal flaske! ;) Jeg kunne godt tenke meg en 450ml raspberry flip cap. :)

  SvarSlett
 20. Ocean Blue Sippy flaske 250 ml lille gutt:-)

  De ser virkelig kule ut!

  SvarSlett
 21. Ja, jeg vil gjerne vinne - i en eller annen farge.

  SvarSlett
 22. Jeg ønsker meg en sky blue tåteflaske 250 ml.
  Hilsen Ellen

  SvarSlett
 23. You had me at BPA. Jeg skjønte ikke at dette var en giveaway før du skrev det på slutten (naturlig nok kanksje!?;)) Men jeg var fast bestemt på klikke flasken hjem så snart jeg var ferdig med innlegget ditt. Så fikk jeg jaggu meg sjans til å prøve lykken her førat i stedet!!
  Rasberry Sippy flaske 250 ml on my wishlist <3

  SvarSlett
 24. Fine greier - her er favoritten Midnight Blue flip cap!

  SvarSlett
 25. Å, det hadde vært kjempekult med en rasberry flip cap 650 ml!
  Sliter med å få i meg nok vann nå som jeg låner frøknas Camelbak flaske... den må fylles på ofte!!

  SvarSlett
 26. Takk for tips om spennende nettbutikk og fine drikkeflasker! En sånn en kunne jeg godt tenke meg å prøve. 650 ml spring green står på min ønskeliste.

  SvarSlett
 27. Kjempeflotte flasker! Ønsker meg en orange flipcap-flaske på 650 mL, men de har bare "standardtopp". :/ Hadde vært perfekt å ha til jobb! *krysse fingre, tær og øyne for vinnerlykke* Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Glemte visst linken. Denne: http://www.agentm.no/products/orange-drikkeflaske-650-ml

   Slett
 28. Åh så fine flasker. Jeg ønsker meg en Spring green 450 ml med flipcap. Perfekt å ha med på mopedtur til sommeren.

  SvarSlett
 29. Ocean Blue Sippy flaske 250
  Til ettåringen i barnehagen!:)
  Kjersti H

  SvarSlett
 30. Ønsker meg en Rasberry Flip Cap 450 ml jeg, kjempefine flasker! :D

  SvarSlett
 31. De flaskene er helt fantastisk fine! Ønsker meg Grey Carbon Flip Cap drikkeflaske 650 ml i julegave til min samboer. Eller til meg. Alt ettersom. :)

  SvarSlett
 32. Fine flasker ,uanset farve skulle gjene ha en selv til med på trening og ture-


  Fine flasker kunne gjerne bruke en sev  SvarSlett