søndag 21. april 2013

Her sitter jeg. Skulle vært i Oslo

Hei.

Jeg har akkurat tilbrakt to døgn i tigerstaden. Altså Oslo. Det vil si, jeg bodde på Fornebu, ca hundre meter fra Telenor Arena. Valget av bosted var ikke frivillig.

Da jeg og legesekretæren på kontoret meldte oss på kurs om Winmed 3 tenkte jeg at en tur til Oslo i April jo vil være fint.. Så fikk jeg plutselig to Beliebers i hus.

Det finnes en kar som heter Justin Bieber. Til for inntil 3 uker siden var dette et navn jeg kun i det fjerne hadde hørt om. Vel, de tider er over. Etter hvert fant jeg jo ut at helten skulle besøke Norge og Oslo akkurat når jeg og legesekretæren skulle på kurs.

"Ja, ja tenkte" jeg, "vi skal jo bo helt ute på Fornebu så vi slipper i allefall hysteriet...

Ettersom dagene gikk og Supernytt sendte daglige reportasjer som forberedte Beliebers på det store som skulle skje hørte jeg stadig vekk ordene "Telenor Arena"... Etter enda flere dager koblet jeg sammen at å bo på Fornebu slett ikke var å bo langt fra begivenhetene. Vi bodde jo faktisk oppi begivenhetene.

På kontoret har det vært spekulert mye i dette. Om det egentlig var kurs vi skulle på...  Det har vært snakk om Bieber og Beliebers og Baby Baby ved alle pauser som er. Er det rart at jeg på slutten av arbeidsdagen den dagen vi skulle reise signerte sykemeldingene med "Laila Bieber"?? Takk og lov ble det oppdaget før den ble levert inn til NAV.. Personalet fikk seg en god latter og den er nå hengt opp på veggen på pauserommet. Heldigvis tok pasienten det med et smil, hun kjenner noen Beliebers så hun forsto godt hvor spent jeg var.

Vel, på vei til hotellet steg spenningen i takt med antall politisperringer man måtte gjennom for å komme inn. Jeg så sikkert 1000 unge jenter på plassen utenfor Telenor Arena. Og det var egentlig det jeg så.. Inne på hotellet var lobbyen full av foreldre som ventet på sine håpefulle som sto og hylte inne i hallen. Et par Beliebers som ikke taklet presset kom også vaklende inn gjennom dørene. For en opplevelse!!! For meg altså.

Fredag ettermiddag ble tilbrakt med å jakte på Bieberklær til mine to små Beliebers hjemme. Jeg fant da et og annet.


Så satt vi Oslo S og så på spennende ting. Vi så at politiet snakket med en guttegjeng og at et kjærestepar klinte og at en som hadde skadet foten sin måtte springe etter toget. Kjempestas når du er fra landet!!


Vi fikk til å kjøpe bilett til bussen. Hadde en stor diskusjon der jeg vant, for legesekretæren mente det bare var å kjøpe på bussen. HA, det er det ikke, man må bruke sånn automat, eller gå på Narvesen!!
Men før vi tok bussen sto vi i kø med noen japanere for å ta bilde av tigeren..


MEN! Så fant jeg ut det grusomme. Det var jo en mye større happening i Oslo i disse dager.  Og den gikk jeg glipp av!!

Jeg hadde jo bestilt fly hjem tidlig lørdag, for jeg tenkte som så før jeg dro at jeg har da ingenting i Oslo å gjøre en hel lørdag ettermiddag og kveld.

Fredag kveld, etter en lang stund i baren, der legesekretæren koste seg med edle dråper og jeg drakk min kjære Pepsi MaxAltså klokka 22:10 tuslet jeg opp på rommet mitt. Måtte jo lese litt blogger før jeg la meg. Og den ene etter den andre skrev: "sees i Oslo i morgen!" "skal på bloggtreff i Oslo i morgen" "bla,bla,bla, bla Oslo i morgen". WHAT?? Hvor? Hvem? Hvordan??

Her har jeg altså gått glipp at at det er BLOGGTREFF i Oslo i dag? Og jeg finner jo ikke ut hvordan man skulle ha funnet ut dette. Jeg har trålet nettet. jeg har trålet Facebook, jeg har trålet blogger. Og jeg er så grønn, så grønn, av misunnelse altså. Skulle jeg ha ligget i sovepose et sted og ventet på at dørene ble åpnet? Skulle jeg ringt bilettservice der en gang i november. Er det som jordbærpartyet til Aschehoug eller 16 mai festen til Stordalen der bare noen få (tusen) innvidde er invitert?? Hvordan?? Skjer det en gang i året? Oftere? Skjer det noen sinne i Bodø? Får de sånne små poser med morsomme ting i? Jeg elsker sånne poser!! Spørsmålene er uendelige!

Da er det en mager trøst at gjengen i neste sesongs 71 grader Nord var med samme fly som meg til Bodø. Jeg sto kun meter unna Tom Stiansen og han var relativt kjekk. Det er altså Tom Stiansen midt i bildet her, og langt der borte på andre siden av rullebandet sitter deltagerne. Jeg prøvde å ta bilde uten at noen så meg forstår dere. Kan jo ikke være helt bonde på bytur...
Og en enda bedre trøst at mine Beliebers ble glade for klærne og holdt en lang seanse med dans til Baby, baby, baby ohhyeah... Og at Yme smilte når han så at det var jeg som kom.
Men damer, kan dere være så snill og sende et hint i denne retning neste gang det skjer slike store ting, for jeg har ikke vært på fest på ca 5,5 år......

12 kommentarer:

 1. Det var da veldig synd at ingen visste at du var på disse kanter av landet.

  Treffet var organisert som en Event på Facebook. Noen starter med å invitere og alle som inviteres kan invitere videre.

  Det var passelig mange og passelig uformelt. Det var ingen poser med noe morsomt i. Jeg kjente igjen drøyt en håndfull, og oppdaget at noen jeg ikke kjente - kjente min blogg, selv om jeg definitivt var den eldste der.

  Hvis det skjer igjen skal du få beskjed.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ahh, da forstår jeg endelig. Takk for oppklaring! Høres ut som en fin kveld og satser på deltagelse neste gang:)

   Slett
 2. Ha ha ha du har jammen meg opplevd mye i hovedstaden Laila Bieber! Fikk forresten ingen pose på bloggtreffet. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Enda godt at dere ikke fikk poser i allefall. Brukte halve gårsdagen på å spekulere på hva dere vet fikk i dem.. :)

   Slett
 3. He, he synes du fikk med deg en del i Oslo jeg ;)

  Jeg visste heller ikke om treffet om det er en liten trøst ;)

  Klem for en god søndaG!

  SvarSlett
 4. Haha, jeg satt også på toget på vei tilbake til Oslo, og oppdaget at halve Instagram var på bloggfest! Trålet Facebook etter eventet, uten å finne noe, hehe;) var selv på vei i 30 års lag;) Ser ut som du uansett hadde et fint Osloppphold da!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jorda, Oslo var fint, begynner å bli vant til sånn bussbilettkjøp nå :) fortvilende å gjennomsøke nettet uten å finne et lite hint engang....

   Slett
 5. Jeg var der, det var uformelt og ingen poser involvert.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så uformelt ut på hjemtransport i allefall :) fine basketsko....

   Slett
 6. Jeg visste ikke om treffet jeg heller før i går, da det plutselig dukket opp #bloggfestoslo på det ene instagrambildet etter det andre. Da var det ikke mulig å unngå å legge merke til det:) Tror det var kun for inviterte?
  Hadde vært veldig kjekt å være med på et bloggtreff en gang, her er det kun interiørbloggerne som samles og da må man være interiørblogger for å være med. Og det er ikke jeg;)

  Fin søndagskveld til deg
  klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje vi skulle tromme sammen vårt eget. Midt i mellom oss et sted. Blir vel ca Namskogan eller noe sånt. Er et hotell der altså.. :)

   Slett