lørdag 1. mars 2014

Fin lørdagskveld.

Hei.

Så satt man her da. Lørdagskveld... Og jeg tar meg i å undre meg over at et eller annet sted på veien så ble den ideelle lørdagskveld seende omtrent slik ut: meg, fred, Mac, blogg, stillhet.

Det er bortimot slik lørdagskvelden har forløpt. Med enkelte unntak som kunne ha forstyrret idyllen.

Henning er på jobb. Kunne ha vært et problem. Ensomhet, ingen å prate med, kald seng å krype ned i, ensom seng å krype ned i.. Vel, skal jeg fortelle dere en hemmelighet. Synes det er litt godt når Henning er på nattevakt jeg. Da kan jeg sitte med nesa i PC'en HELE kvelden uten dårlig sammvittighet for at jeg burde vie min kjære litt oppmerksomhet. Det med senga kan jo være litt trist, men akkurat i kveld så er jeg snørrete og har i tillegg fått elveblest (har tatt Zyrtec og sitter nå på hendene mine for ikke å klø) så ei dobbeltseng for meg selv er helt ok.

Mamma og pappa er på besøk. For enkelte voksne så er vel det å sitte å se Mesternes Mester mens man spiser lasagne sammen med mamma og pappa ikke akkurat det man drømmer om på en lørdagskveld. Men jeg skal si dere, det er helt fantastisk! For når mamma og pappa er her så vet jeg jo at unger blir lagt, unger blir lekt med og ikke minst unger blir stått opp sammen med i morgen tidlig. Så å spise lasagne sammen med mamma og pappa i kveld gjorde meg rett og slett glad!

Eir er på overnattingsbesøk. Hos en gutt!! For enkelte andre bloggere, for eksempel Diaperdiva hadde dette faktum at førstefødte datter i glede og nærmest ekstase dro avgårde for å overnatte hos en kompis som ringte her i ettermiddag, ført til krampegråt og fosterstilling i sofaen. Vel, jeg er faktisk litt lykkelig over det faktum at Eir sover borte i natt. Har vært en periode der hun har vært veldig hjemmekjær og hatt veldig behov for å ha en av oss i nærheten så at hun nå dro glad og lykkelig avgårde feirer jeg med en Pepsi Max. At det er en gutt hun overnatter hos døyver jeg med tanken på at det egentlig ikke er forskjell på gutte og jentevenner når man er sju (NEIDA det er ikke det!!) og jeg har fått rapporter om at det går alldeles utmerket bra og at mammaen i huset IKKE kan lage like gode vårruller som jeg men at Eir har påtatt seg oppgaven med å lære henne det.

Jeg har vakt. Kunne jo helt spolert min ellers så idylliske lørdagskveld. Men det har det ikke. Jeg har til og med vært på hjemmebesøk. Hvem skulle tro det etter forrige innlegg? Vel dette var både koselig, medisinsk fornuftig og til det beste for pasienten. Og ødela ikke kvelden i det hele tatt. Var ferdig med lasagnen og trengte egentlig å røre meg litt.

Snørr og elveblest. Som barn fikk jeg elveblest, eller urticaria som det heter, veldig ofte. For de som ikke vet hva det er er det røde flekker som flytter rundt på kroppen og klør som f... Stort sett aner man ikke hva det kommer av. Jeg får det a: når jeg har feber b: fra uke 11-16 når jeg er gravid og c: når jeg har en infeksjon av noe slag. Så jeg antar at snørret som renner ut av nesa skyldes et aldri så lite virus.. Dette kunne gjort meg riktig deprimert siden jeg egentlig i forrige uke først begynte å føle meg frisk etter forrige runde. Men jeg sitter her og tenker at jeg er jo så UFATTELIG mye friskere enn jeg var i forrige runde så litt snørr skal jeg takle helt fint.

Så her sitter jeg, på en lørdagskveld. En lørdagskveld som på mange måter kunne vært skikkelig tragisk. Men har det helt fint jeg. Faktisk bortimot perfekt. Så beklager folkens, i dag ble det et skikkelig "se så fint jeg har det og hvor lykkelig jeg er"-innlegg fra denne kanten.. Håper dere har en fin lørdag dere også!

Blogg, pepsi max og vakt, fin Lørdag..

11 kommentarer:

 1. Haha, da er vi to. :D
  Mac og stillhet. Og det har egentlig vært fint. Har jo vært supersosial online.
  Min ene datter er også på overnattingsbesøk hos en gutt. Bestisen hennes, de er 10 år, fortsatt ikke forskjell på gutte og jentevenner. Særlig ikke de man har hengt med siden 2 års alder da de fant hverandre i bhg og praktisk talt er som et gammelt ektepar.
  Og jeg griner ikke, Stine! :D
  (Man venner seg. 10 åringer henger ikke i skjørtene på mamman sin hele tiden.)

  SvarSlett
  Svar
  1. mac og stillhet.. Fantastiske ord... :) Godt å høre at man kan ha guttevenner en stund til uten å tenke på prevensjon..

   Slett
 2. God lørdag til deg også! Her nyter bonusen godt av at de andre tre har foreldrefri i helgen. Da har han oss helt for seg selv og kan drikke all brusen alene. Sjelden kost. Nå er det vel strengt tatt blitt søndag så ønsker deg god søndag i samme slengen, jeg! ;)

  SvarSlett
 3. Så deilig! Nyt det masse - fordi du fortjener det :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo takk, den ble nytt om det er det det heter...

   Slett
 4. Enjoy!

  Takk for søt kommentar inne hos meg ;)

  SvarSlett
 5. Jeg tilbragte lørdagskvelden omtrent på samme måte, bare at jeg faktisk kvinnet meg opp til å ta ut av oppvaskmaskinen, brette en maskin klær og vaske en kasserolle (for hånd, her snakker vi svigermorsmitte!) før jeg stupte i seng omtrent rundt klokka 22:03. Oh the glory.

  Så herlig med (gutte)overnattingsbesøk når det har vært som du beskriver, og så utrolig heldig du er som har foreldre som overnatter. Mine må slepes hjemmefra og når det nærmer seg to timer til Dagsrevyen begynner så er de på tur ut døra igjen.. ;)

  SvarSlett
 6. Eg har vorte veldig glad i slike laurdagskveldar! Sofa og tv, god mat, og gjerne eit kjøreoppdrag eller to for tenåringssonene! Det er ei tid for alt, og akkurat no er det dei rolege fredags- go laurdagskveldane si tid.

  SvarSlett
 7. Muỗi sốt xuất huyết là loại côn trùng gây bệnh nguy hiểm, hiện nay chưa có thuốc đặc trị. Cách ngăn ngừa bệnh duy nhất là phòng ngừa nguy cơ bị muỗi đốt. Vậy, Làm thế nào để bảo vệ ngôi nhà của bạn khỏi muỗi sốt xuất huyết. Nếu bạn cũng đang quan tâm tới thông tin này. Hãy tham khảo thông tin ở bài viết dưới đây cùng cửa lưới Hoàng Minh nhé

  Làm thế nào để bảo vệ ngôi nhà của bạn khỏi muỗi sốt xuất huyết

  SvarSlett