tirsdag 30. juli 2013

Hysj, ikke forstyrr, mamma spiller Candy Crush på mobilen!!

Hei.

Etter en lang dag på jobb er det fantastisk og se at godstolen er ledig. Godstolen der armlenet er akkurat passe til å støtte underarmen når man holder i mobilen.

Det er nemlig litt krise. Etter å ha ledet med hele 6 brett en god stund, har Henning etter en lang arbeidshelg klart å ta meg igjen i Candy Crush Saga. Dere vet det spillet der man skal få tre og tre godter til å lage en rekke for så å eksplodere. Fire og fire så lager du et stripete godteri som du kan få en hel rekke bort med og fem så får du en bombe! Fantastisk spill!!!

Bildet er hentet her

Altså, jeg satt der fordypet i hvordan i all verden jeg skal få de lilla godteriene synkronisert slik at jeg får låst opp buret der de sitter fast når jeg hører:

"Du er vennen min!!"

Joda, hyggelig det altså, men nå gikk det litt skeis her for det var jo de lilla som burde komme på rekke og nå kom den der gule i veien. Det røde stripegodteriet ligger der helt alene og jeg får jo ikke brukt det der og nå er det bare ti trekk igjen og masse sånn gele så dette går rett vest..

"Skal vi leke??"

Leke?? Ehhmm, altså her sitter jeg og har en potensiell krise gående. Må jo starte det brettet på nytt her og jeg har jo ikke uante mengder med liv. Henning må heldigvis be facebookvenner om en sånn billett til neste fase i spillet og heldigvis har han ikke så mange venner, men jeg må jo komme meg ut av dette brettet. Det ser litt lovende ut her nå for jeg har en potensiell rekke med fem blåe som kan bli en sånn bombe og hvis den lander ved siden av det orange stripegodteriet og da smeller alle de orange både oppover og nedover og det er masse orange her så det ville vært veldig bra... Så leke... Tror ikke helt det.

"Jeg vil ha en kos!!"

Der! Fikk den der grønne putegodteriet ved siden av den med lilla striper og da blir det jo et sånt megagodteri som smeller begge veier og feier med seg masse gele. Men pokker også da, den smalt jo avgårde under all geleen. Da var det jo ingen vits i. Fikk ikke åpna et eneste bur jo. Og nå er det bare tre trekk igjen. En kos? Ja det kunne jeg også trenge, for nå har sikkert Henning fått de tre billettene han trenger, og når han har nattevakt har han all verdens tid til å rase fra meg..

"Jeg er glad i deg!!"

Man kan jo så klart kjøpe seg flere liv. Evt kjøpe noen slike bomber. Det går jo på mitt kredittkort, så Henning vil jo aldri få vite det om jeg gjør det. Men det er jo litt å jukse det da. Heldigvis har snille facebookvenner sendt meg noen liv slik at jeg slipper å vente på tidsstraffen. Nå ligger det fire røde fint plassert der, om jeg bare kunne få lurt den femte inn der og fått ei sånn bombe så tror jeg nok at jeg skal klare det denne gangen. Glad i meg? Jada, jada, hyggelig det, men er litt opptatt akkurat nå.

"Hadet!!!"

YESSSSSS!! Endelig!!!!! Nå må jeg bare sende forespørsel til tjue facebookvenner om en slik billett og så er jeg i hælene på Henning igjen.


Billettene kommer sikkert strømmende mens jeg sitter her og skriver, slik at jeg på ny kan innta godstolen etter at jeg har publisert innlegget. Ungene sovna jo som engler klokka åtte og det har ikke vært en lyd i babycallen hele kvelden. Huset er ryddet og klart til inntog av familien i morgen så det er den perfekte kveld for hjernedød underholdning ala Candy Crush Saga.

Hadde det bare ikke vært for den pokkers bamsen fra Fisher Price. Uansett hvor mange ganger jeg trykker på av-knappen på foten så ligger den der i lekekassen og prater. Helt til den av seg selv finner ut at det er kveld og natt og avslutter med "Hadet!!"


PS: Trenger altså sårt tre slike billett, og hva du enn gjør: IKKE send en slik til Henning......

13 kommentarer:

 1. Ha ha ha, har fått med meg at mange er helt hekta på det godteriet. Jeg har holdt meg unna akkurat det spillet, men er fordypet i Ruzzle, Wordfeud og Mindfeud så jeg er ikke noe bedre enn deg. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du gjør lurt i å holde deg unna... men er jo moro å koble av med noe så inn i hampen hjernedødt innimellom. På wordfeud må man jo tenke.... :)

   Slett
 2. Og som jeg kjenner meg igjen! Er hekta på CandyCrush jeg også! ;)

  Flott blogg du har! Jeg legger deg inn i favorittene mine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.

   Så morsomt at du liker bloggen min. Lover å komme inn til deg bare vakta blir ferdig :)

   Slett
 3. Høres imponerende ut med de bombene og det der men jeg aner altså ikke hva det dreier seg om. Nå skal det sies at jeg har vært på FB i ca nøyaktig en måned - om dette er en FB greie;)

  Og du; jeg har akkurat funnet ut at familien til svogeren min har hus på (i?) Inndyr og at du var 1 grad feber fra å få hilse på niesen min for litt siden (du eller den som evnt var på vakt... - synes likevel det var litt artig:)

  Fin kveld til deg
  og lykke til videre med Candy Crush
  klem:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sier bare: Et klikk og du er hekta :)

   Så morsomt da, og jeg har vakt så de skal bare ringe om de lurer på noe.. Bor de her fast?

   Slett
 4. Jeg hater Candy crush! Er så sinnsykt irriterende at man BARE må fortsette å spille fordi man MÅ nett klare det brettet! Heldigvis sluttet mannen å spille for tre måneder siden da han fikk ny telefon, men jeg har fortsatt ikke tatt han igjen.... Den bamsen kan forøvrig være ganske irriterende den også ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, forferdelig irriterende med menn som har mye bedre tid til å spille og som er umulige å ta igjen...

   Slett
 5. My Goodness Didriksen! Jeg skjenner deg godt, jeg tør ikke sette i gang med noe sånt! Good løkk!

  SvarSlett
 6. Hehe, det spillet der spiller også:) Fantastisk avhengighetsskapende :)

  PS i dag skulle jeg ønske du var min lege ;) hehe

  SvarSlett
 7. haha.. Jeg er hekta jeg også. Mannen satt å lo av meg når han så hva jeg spilte. Så prøvde han seg han også, og nå raser han over at jeg ligger foran han.. hehehe..

  SvarSlett